Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanec môže byť pre niekoho celým životom. A niekedy môže život aj skomplikovať. Umelecká, výtvarne excelentná sonda do života tanečníkov a ich osudovs prekvapivými tajomstvani. Príbeh o tom, že i umelecký rast má svoju cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (31)

Angie91 

všechny recenze uživatele

Když jsem to dokoukala, měla jsem rozporuplné pocity. Na jednu stranu nesmrtelný Patrick Swayze a na druhou příšerný film. Český dabing byl naprosto otřesný, hluchých míst tam bylo snad více než dabingu, a kromě Patricka byly ostatní herecké výkony naporsto příšerné. Jedniné, co mohlo tento snímek zachárnit byl poslední tanec. Což také splnil, a proto hodnotím slušných 50%. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

další taneční film, rozhodla jsem se podívat po dlouhé době na Patricka, ale jaké bylo pro mě zklamání, když jsem viděla, že neumí moc tancovat a to jsem ho považovala za dobrého tanečníka a on byl při tom jen průměrný, to mě dost překvapilo, a i hodně zklamalo, dalo se na to dívat, ale jednou stačilo ()

Reklama

stybro 

všechny recenze uživatele

Odporně nudný a táhnoucí se film,který už v životě nechci vidět........Film je vyloženě pro ty,kteří mají rádi umělecké tance.Pokud nejste jejich fanoušci,film zakopejte na zahradě hodně hluboko a modlete se,aby ho váš pes nevyhrabal.Vše ještě podtrhuje hrozný český dabing,na kterém se taky někdo vyřádil. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Dirty Dancing s Patrickem Swayzem a Jennifer Grey nepovažuju vůbec za nic převratného. Nudil jsem se sice u toho, bylo to však režijně a scénáristicky koukatelný i hudebně posluchatelný. To co ale předvádí One Last Dance mu nesahá ani po kotníky vůbec v ničem. Naprostá ztráta času, ke zhlédnutí jen pro řadu fanoušků Patricka. P.S. nekoukejte na to s českým dabingem, je to naprostý otřes. ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych neřekla, že jde o nepředvídatený, silný příběh s vynikajícími výkony a něčím navíc. Přesto jsem se byla schopná dokoukat a děkovat za slušně vystavěný děj, který měl tendenci kamsi plynout. Konec byl hodně tristní záležitost a shodil všechno na smetiště předvídatelných dojáků bez invence. Je to veliká škoda, protože všichni tři hlavní představitelé vypadali zpočátku tak nadějně....I tak bych ale neřekla, že jde o vyslovený propadák, nad kterým by bylo člověku ku dávení. Dá se a neurazí. 3,5/10 PS: Velice legrační je poslechnout si dabing. Ten film zabil se zaručenou spolehlivostí a z toho důvodu doporučuji jakékoli znění, jen ne to, co nabízí česká verze... dabing odpad!!!!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu tančí v jedné ze scén také Bambi Swayze, adoptovaná sestra Patricka Swayzeho. (Barrymore)

Reklama

Reklama