Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Zimní slunovrat (E51)

(epizoda)
  • Německo Wintersonne (více)

Obsahy(1)

Herečka Elfrida ztratí dlouholetého přítele a zůstává bez prostředků. Známý jí nabídne prozatímní bydlení v malém městečku. Tam osamělá žena znovu potkává klavíristu, se kterým se kdysi letmo seznámila... Německý romantický příběh z cyklu televizních filmů podle románů Rosamunde Pilcherové. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Rosamunde Pilcher je tak pro staré babky, aby u jejích filmů žehlily, šily, pletly a nebo popíjely brokolicový koktej v béžovém županu. Nedělám ani jednu věc ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. Ti herci se jednotlivými filmy natolik provázejí, že si ani nejsem jsitá, zda jsem u správného snímku. Ale... ale jo, asi jsem a překvapivě nevybočuje ze zajetých linií. Někdy se ukáže akceptovatelný herecký výkon nebo příjemná tvář, tady je toho ale pomálu. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama