Reklama

Reklama

Karate, polibky a blonďaté kočky

(neoficiální název)
  • Hongkong Yang chi (více)

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v Číně a vypráví o pěti evropských dívkách, které unesli čínští piráti. Spoře oděné ženy jsou prodány do místního nevěstince, kde jsou zaučovány k prostituci. Od místních občanů, kteří navštěvují nevěstinec, se začínají učit bojovému umění kung-fu, aby se mohly posléze probít na svobodu. (Epistemolog)

Recenze (4)

rivah 

všechny recenze uživatele

Béčko spojující eurotrash s bojovým uměním, kterému se naučí pět evropských dívek v nevěstinci,(max.50%) ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Naprosto strašné. Ale musím přiznat, že jsem se tím bavil. Německý dabing to celé posouvá o několik levelů výše. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

"Virgins of the Seven Seas" nabízejí ideální průsečík dobového eurotrashe a atrakcí hongkongských žánrovek. Paradoxně tak ale film bude štvát příznivce exploatace, kteří nevydýchají zdejší dětinskou naivitu kung-fu peckovaček a absurdních tréninkových sekvencí. Ale pro milovníky filmových zhůvěřilostí a dospívající chlapce, respektive starochy, kteří filmy pro uchovali dětinský pohled na svět, se zde vyloupl neotesaný diamant. Slapsticková jalovost se zde snoubí s atrakcemi jak z bijáků Spencera a Hilla, jen místo dvou italských borců zde rány rozdávají takřka neoděné evropské krasavice, které se ocitají ve světě čínských pirátů ztvárněném excesivní estetikou žánrovek studia Shaw Brothers. Hongkongská produkční legenda zde spojila síly s neméně mezinárodně ambiciózní západoněmeckou společností Rapid Film. Ta stála nejen za věhlasnou chlíváckou sérií rádoby reportážních eroťáků "Schulmädchen-Report" a jejich variací, ale také video nastie krvákem "Bloody Moon" či Peckinpahovým "Železným křížem". Společnost založená Wolfem C. Hartwigem již dříve využila exotické lokality Hongkongu k umocnění atraktivity svých béčkových žánrovek. V případě "Karate, Küsse, blonde Katzen" alias "Virgins of the Seven Seas" ale právě díky přímé koprodukci se Shaw Brothers došlo k unikátnímu prolnutí estetiky obou produkcí. Film tak formálně připomíná spíše divoký ADHD (before it was cool) styl shawovských bijáků se zběsilými zoomy, pitvořivým herectvím a trampolínovou wu xia choreografií. Německý přínos se vedle choreografie některých peckovaček projevuje především ve zhůvěřilém dabingu, který se svou stylistickou košatostí a verbální expresivitou blíží kreacím živě dabovaných projekcí na Festivalu otrlého diváka. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Perfektní akční B-éčko ve vzácné koprodukci Shaw Brothers / Západní Německo. Pozor spoiler: Pět atraktivních západních dívek, je uneseno čínskými piráty a prodáno do nevěstince. Z žen se poté po pečlivém vyškolení stávají luxusní prostitutky, samozřejmě proti jejich vůli. Později se ženy zdokonalují v bojových umění (Kung-Fu) aby se zbavili tyrana který vládne městu. Obrovská bitva ve finále rozhodně o jejich osudu, pět spoře oděných dívek, proti tyranovi s bičem a jeho armádě ninjů. Probojují se dívky s nově naučenými schopnosti bojových umění na svobodu? Tuna decentní nahoty, spousta tzv hanky-panky, vypečená karate/kung-fu akce, hromada násilí, parádní cool vychytávky, zajímavé charaktery (některé z nich nádherně komediální) a celkově hlavně skvělá schlock zábava. Tento film obsahuje téměř všecko, na co si jen vzpomenete, jedním slovem jde o parádní nenáročnou oddychovku, některými lidmi dokonce označovanou jako první Kung-Fu sexy komedie. Film mi trochu připomněl nedávno viděný podobně laděný ale daleko lepší film "Gong fen bing tuan" z roku 82. Německý režisér Ernst Hofbauer, známý především 70's nechvalně proslulou sexploitation sérií "Schulmädchen-Report" mile překvapil. Viděna kopie staré vhs v němčině s přidanými anglickými titulky. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama