Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o arogantním namyšleném baseballistovi, který myslí jen na sebe a svou kariéru. Jeho cílem je dosáhnout 3000 odpalů a pak se vykašlat na tým. Jenomže se stala chyba, odpalů měl míň a po devíti letech se musí vrátit do ligy, aby získal 3 poslední odpaly, které mu chybí k vysněnému číslu. Ale začíná se měnit, myslí na tým a je z něj úplně jiný člověk. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Proč že dávám 4 hvězdy filmu, který má zde od top hodnotících uživatelů povětšinou hvězdy dvě? Zbláznil jsem se snad? Vůbec ne. Mr. 3000 je totiž tou sportovní pohádkou, jakou by měl být. Nechybí mu snad nic, co by takový snímek měl obsahovat. A právě proto, při mé neskrývané náklonnosti ke sportovním kouskům, musím a chci dát tolik. Pravda, příběh neobsahuje nic navíc, co bysme už jinde, třebaže v jiných odstínech, neviděli. Proto tedy "jen" 80 %. Oblíbená část- výstup trenéra proti rozhodčímu ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Baseball sice ráda mám, ale tady se snad ani o baseballu mluvit nedalo. Scénář byl předvídatelný už od první minuty a jak se dalo čekat, tak si skončil. To vše by se mu ale dalo odpustit, kdyby se jednalo o vtipný film, nicméně Bernie Mac předvádí výkon hodný nějakého béčkového nevýrazného filmu. Ale když nad tím tak přemýšlím, Mr. 3000 tím béčkovým nevýrazným filmem vlastně je. ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

Tak niekde okolo 50 %. Bernie Maca osobne nemusim, nepresvedcil este v ziadnom filme a v tomto baseballovom filme taktiez nie. Inak sa nedeje nic prekvapujuce, film bezi podla klasickych sablon a klise o napraveni samolubeho individualistu, superstar, ktory osobny prospech napokon podriadi kolektivnemu cielu. Priemerny film. ()

hunty 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem něco s číslem 3000, potřeboval jsem po dlouhé době něco jednoduchýho, klidného, řadového a vyklubal se z toho příjemnej snímek, který mi asi zrovna sednul a jindy bych si ho tolik neužil, ale o tom to je. A mimochodem (asi to tu ještě nikdo nezmínil, protože to je odjakživa samozřejmost)... Angela Bassett je neuvěřitelná žena. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Oč je Stan Ross lepším baseballistou, o to je horším člověkem. Jeho hlavní metou je vstup se do baseballové síně slávy k čemuž mu má pomoct třítisící úspěšný odpal, po jehož dosažení nechává uprostřed sezóny své spoluhráče na holičkách a odchází na sportovní penzi. Po opravách statistik však na povrch vyplouvá fakt, že Stanovy chybí k dosažení magické hranice ještě tři úspěšné odpaly. Na stará kolena se vrací do svého bývalého teamu, kde už vládne nová hvězda s manýry, které byli typické pro jeho kariéru. Mám rád sportovní filmy - a když jde ještě navíc o komedii, je to další příjemná třešnička na dortu. Bohužel Mr. 3000 není pořádně ani jedno a už vůbec není o baseballu – je to jenom takové nevýrazné plácání od ničeho k ničemu s nezbytným happy endem. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama