Reklama

Reklama

Léčka

(TV film)
  • Francie La Femme de l'ombre (více)

Obsahy(1)

Simon a Carole Vasseurovi přijeli se svou sedmiletou dcerou Alicí do francouzského Baskicka, aby tu strávili zasloužené prázdniny v pronajaté horské chatě. Jejich štěstí se však zanedlouho změní v děsivou noční můru. Jednoho rána se Carole a Alice vydají na nákupy a cestou přes město se jim před auto připlete mladá žena na motorce a Carole ji porazí. Přestože nemá žádné zjevné zranění, Carole ji přesvědčí, aby šla na vyšetření do blízké nemocnice a sama ji tam odveze. Zatímco doprovází ženu dovnitř, Alice čeká v autě na parkovišti před nemocnicí. Když se však žena vrátí k autu, dceru uvnitř nenajde. Společně s manželem se vylekaná Carole obrátí na policii. Ta však předpokládá, že dítě uteklo a nepřikládá jejímu zmizení příliš velkou váhu. Když se však Alice neobjevuje a policisté po ní nenajdou ani stopu, rozhodnou se případ prošetřit podrobněji. Situace se překvapivě zamotává. Policie nenajde v nemocnici žádný záznam, který by potvrzoval slova Carole o ženě, kterou přivezla do nemocnice. Objeví se sice svědek, který Alici zahlédl v nějakém modrém autě, ale ten vzápětí zahyne při podivné autonehodě. Police začne podezírat Carole a jednoho rána ji přijde zatknout. Zoufalá matka je uvězněna, ale po krátkém pobytu za mřížemi je propuštěna pro nedostatek důkazů. Carole se rozhodne bojovat proti osudu a najít záhadnou mladou ženu, která je sice chatrnou přesto však jedinou stopou, jež by ji mohla dovést k únoscům, kteří se zmocnili její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Hedka 

všechny recenze uživatele

Nie je to môj štýl, ale okolnosti ma "donútili" to pozerať. Dopozerala som, ale mám silný pocit zbytočnej straty času. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, jak jsem si přečetl dějovej úryvek v programu, tak jsem přesně věděl děj, ale rozhodně jsem nakonec nebyl nikterak zhnusen, jak jsem očekával, spíš naopak mě to docela vtáhlo do děje a to i přesto, že jsem většinou přesně věděl co se stane a že některý scény byly docela naivní. Na konci celkem spokojenost, ale být možnost nějakého jiného filmu, tak by asi Léčka neobstála ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Netušil som, že francúzska televízna produkcia je na takej slabej úrovni. "Človeče nezlob se" je napínavejšie ako táto somarina! 5%. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný kriminální film který mě nějak zvlášť neoslnil a který jsem ani nedokoukal dokonce poněvadž už předem jsem věděl jak to dopadne a to u filmu a to sice u jakéhokoliv nemám rád.Průměrné herecké výkony takřka neznámých herců kteří občas vůbec nevěděli co hráli.Místami zbytečně moc ukřičené.Prostě takový malý průmyslový film a kdybych se předem nepodíval do programu tak bych si myslel že to zas bylo jedno z dalších nevydařených dílek poslední dobou z dost pochybné německé produkce. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama