Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připoutejte se, protože začíná nejdivočejší výlet roku! Bavič Cedric the Entertainer stojí v čele skvělého obsazení povedeného komediálního dobrodružství jedné rodiny, která se pokouší zvládnout nevídané potíže (a přežít jeden druhého) na tripu napříč celou zemí. Na své cestě potkávají šíleného řidiče nákladního auta, naloží stopaře holdujícího kultu voodoo a odhalí nebezpečí podezřelého hotelu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

petrrr 

všechny recenze uživatele

Naprosto přesná ukázka Americké kultury a hlavně společnosti a Amerického "mozku". Až na dcerku závislou na mobilu a docela pěkným telěm není na tomto filmu nic dobrýho nebo aspoň normálního, občas mi i přišlo, že nejen celá rodinka byla na tripu, ale i celý filmový štáb :-)... Dal bych tomu tak 18% = ** Dvě *, taky proto, že jedinej komu papír/trip udělal dobře byl scénárista, protože se opravdu našly vtipné hlášky a role. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš, jsem z jedné osminy a třech čtrnáctin Čerokí.. Proto mám tak jemný vlasy.." ;) Jistě !! A z patnácti osmin velkej tlustej idiot.. Ne, teď bez legrace.. On vlastně ten Maurice z Madagaskaru, teda vlastně Cedric The Entertainer, je docela sympaťák a rozhodně i slušný komik, to jen tahle černošská filmová šmíra příliš vtipu ani smyslu nepobrala, když své zřejmé inspiraci, totiž sérii National Lampoon's, prakticky v žádném ohledu nesahá ani po podkolenky Clarka Griswolda.. Velmi špatný a poněkud unavený snímek videoklipaře Christophera Erskina padá vlastně už s dost nezajímavým scénářem, což celkem zaráží, když si jeden vzpomene na jedinou opravdu geniální scénu, kdy otec se synem v autě třídí svoje cd, která naznačuje, že potenciál tam vlastně opravdu byl.. Byť jen takový náznak.. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na kerú piču vysielajú slovenské komerčné televízie takéto americké etnické komédie?! Na čo nás to tu pripravujú? V tomto filme bolo čierno ako v psej riti. Samý neger, samý černoch, samí ploskonosí primáti... pripadalo mi to ako šialené sci-fi, kde sa všetci ľudia na čierných gambatých primitívov premenili. Absolutne nechápem idiotský černošský humor, totálne sa mi hnusia tie ich grimasy a opičie pohyby. Negroidná "Rodinka na výlete" ma dokonale znechutila. Odporný afro-americký odpad! ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná, místy zábavná rodinná road movie komedie, která má několik světlejších momentů, jinak kupu zajetých klišé, které zde fungují, ale již jsou tak provařené, že hodnocení této ptákoviny nezvednou. Přesto ale na pozvednutí dobré nálady tento snímek bohatě postačí a to je asi jeho hlavní a jediný účel. Z tohoto úhlu pohledu ještě tedy tu jednu hvězdu přidám. 60% ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[4/10] Obyčajná otupná americká komédia s afroamerickým dobrým hereckým obsadením. Len škoda že s okopírovaným humorom ktorý sme videli v mnohých podobných filmoch a tu to už nefugunguje, pár vtipných momentov nevylepší dojem a naneštastie ani príbeh príliš nezaujme a je predvídateľný. Síce sa nato bez problémov dá pozrieť ale nieje to vtipné. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama