Reklama

Reklama

Nezvěstná Molly

  • USA Someone Was Watching (více)

Obsahy(1)

Podľa skutočného príbehu. Stačila iba jedna chvíľka Chrisovej nepozornosti, keď na malý moment zaspal, zatiaľ čo mal dávať pozor na svoju malú sestru Moly. V čase jeho spánku totiž Molly zmizne. Keď je nájdený jej farebný zápisník na brehu rieky, každý verí v to, že Molly sa utopila. Keď si Chris a jeho najlepší priateľ Pat znova a znova prehrávajú záznam osudnej noci, kedy Molly zmizla, zisťujú, že niektoré detaily do seba nezapadajú. Obaja začínajú veriť, že Molly bola unesená a ešte stále žije. Obaja sa vydávajú na dobrodružnú cestu do Nového Mexika, aby ju našli... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Handle 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle filmy prostě baví. Dramata a thrillery na způsob únosu a hledání mě málokdy zklamou. Tento film možná nebyl ničím moc originální, ale já se nenudil ani chvíli. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Když sem si přečetl popis, čekal sem poměrně kvalitní thriller....a co sem dostal...? Dětskou detektivku, asi tak bych to nazval. Dokonce jsem si přitom vzpoměl na knížku "Detektiv Kale má podezření" od Astrid Lindgrenové, kterou sem četl před spoustou let:-). Konkrétně jen k pár věcem. Scéna s útěkem těch dvou kluků přes naprosto neznámé město, mi přišla docela vtipná, vůbec se chlapci po jednom dni docela pěkně vyznali. A když ten kluk na dětském kole honil auto, přemýšlel jsem, jestli to nemám vypnout. A finální spadnutí auta do vody taky docela nuda. No, dál. Začíná se mi fakt libít strach američanů ze zmrzlinářských aut, stejná sranda jako zubní víla xD. Co se mi naopak nelíbilo bylo, jak byla napsaná postava sheriffa, to už mě docela nudí. Není snad možné, aby policisté v USA byli vážně takoví kovbojové, kteří nerespektují zákony. I když, o tom nic nevím...Celkově nic moc. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Nechápu některé komentáře - když to vychází ze skutečného příběhu, tak to asi moc "opravit a vylepšit" nemohli, takže jestli tomu něco chybí, není to vina režiséra nebo herců. Podle mě je to zahrané dobře, nechybí tomu ani napětí, ani děj, a tím víc je to napínavé, když vím, že se to opravdu stalo.. takže ke konci se mi nervozitou klepaly ruce.. Jinak úplně souhlasím s Blackberrym. ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh, ktorý mohol napísať len sám život ... Odhodlanie chlapcov je nevídané, strach rodičov pochopiteľne prehnaný a vykreslenie únoscov až príliš jemné ... Ale ako hovorím, sám život si to vie najlepšie a najautentickejšie napísať. Čakal som nudu, ale tá sa nedostavila, a to je veľké plus pre skutočné príbehy a video filmy vôbec. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Hloupe, naivni, trapne. Co vice dodat? Nejde o to ze to vychazi z pravdiveho pribehu, to by mi tak nevadilo, ale zpracovani je vice nez desne. Chybi proste cokoli co by se dalo nazat napetim a poutavosti. Tohle je proste ukazka toho, ze ne kazdy film ktery je podle skutecne udalosti musi byt zakonite dobry. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama