Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak jsem se těšil na prázdniny a ty mě opouštíš? Snaživý a vynalézavý student, zodpovědný a pevně stojící na svých nohách. Celý rok se chystá na dovolenou se svojí krásnou kamarádkou směr Karibik. Dan a Lori se na tuto dovolenou velice těšili, ale na poslední chvíli se všechno zamotá a Dan zmešká letadlo. Ani sám neví jak, ocitá se na širém moři na dně ztroskotaného člunu, kde je odkázán na milosrdenství neznámého cizince. Tady začíná napínavé dobrodružství, honička z hotelu do vězení, z ráje do pekla. (Intersonic)

(více)

Recenze (11)

misterz 

všechny recenze uživatele

Také bláznivé letné dobrodružstvo, na ktoré sa celkom dobre pozeralo. Mladý Cusack to tu roztočil v plnej paráde v snahe dokázať, že láska aj hory prenáša. Dokonca dokáže rozbiť aj gang zlodejov lodí... Potešil i mladý Ben Stiller, ktorý si tu zahral pre neho dosť netypickú zápornú postavičku, niektoré jeho šplechy stáli za to. Lepší priemer. 65/100 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová a nenáročná letní dobrodružná komedie. Cusack jako smolař který nahání svojí holku a při tom se dostává do nejrůznějších průserů je dostatečně sympatický a zábavný. Pravda není to nic převratnýho co by jste si museli pořád pouštět dokola, ale když potřebujete zabít nudnej večer a nic lepšího zrovna momentálně není po ruce, tak je to přijatelná volba.55% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto šílená komedie, dá se říci skoro i road movie, kterou stojí za to vidět, protože několikrát jsem dostal naprosto solidní výtlem a například taková scénka s bombou v letadle se pro mě stává nezapomenutelnou, ale je toho zde více, co mě rozesmálo. Opět se mi potvrzuje, že americké komedie z 80. let mi prostě svým stylem humoru sedí. A tato komedie mi sedla o to více, že v hlavní roli zde exceluje tehdy 21letý John Cusack, což je můj nejoblíbenější herec, jemuž tato komediální role mladíka, který poté, co mu uletí letadlo, s nímž měl odletět spolu se svou dívkou a její rodinou na prázdniny, se snaží právě tuto svou dívku všemožnými způsoby dostihnout a zažívá při tom nejrůznější eskapády, vyloženě seděla. Cusack je v této roli prostě kouzelný a já jsem rád, že se konečně po delší době nějaká česká stanice rozhodla tuto komedii odvysílat a já měl tak možnost ji poprvé vidět. Pokud máte tedy rádi aspoň 20 let staré komedie, tak si myslím, že u této se budete bavit, hlavní hrdina se zde dostává do nejrůznějších situací, cestou v autě s bláznivými černochy začínaje a soubojem s ozbrojenými zloději konče, a ještě mnoho dalšího. A navíc připomínám že se zde v jedné ze svých úplně prvních filmových rolí objevuje i mladý Ben Stiller ve vedlejší roli jednoho ze zlodějů. Já se tedy u této komedie královsky bavil, a proto uděluji nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pohodovy, oddychovy prazdninovy film. Najlepsoie pozerat cez prazdniny, ked je vela ludi u mora alebo u bazenov. Jo, jo, slnecna pohoda, chlapik musi prekonavat prekazky ked chce lasku holky, lodky na mori, na riekach, do toho par havarovanych aut..... a krasny oddychovy film je na svete. John Cusack tu bol este mlady herec, ale uz vtedy bolo vidiet, ze hrat nevie, Wendy Zirafa bola nadherna : 55 % ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama