Reklama

Reklama

VOD (1)

Alice (Milla Jovovichová) bola jedným z dvoch ľudí, ktorí vyviazli z katastrofy, čo premenila podzemné laboratóriá mamutej biochemickej korporácie Umbrella Corporation na smrtiacu pascu. Druhým bol Matt Addison (Matthew G. Taylor) – muž, ktorý chcel pôvodnr odhaliť nekalé machinácie mocnej firmy. Spolu s Alice unikol z tajného centra Umbrelly zamoreného hladnými zombie a bleskurýchlymi mutantmi. Sám sa však stačil nakaziť nebezpečným T-vírom a vedci z Umbrelly sa rozhodli zneužiť ho na ďalšie experimenty. Teraz sa Alice znovu ocitá na prahu zlého sna. Spustošené Racoon City sa zmenilo vinou T-víru na mesto živých mŕtvych. Bývalí zamestnávatelia mladú ženu aj tentoraz vháňajú do súboja, v ktorom musí bojovať a zabíjať, alebo bude sama zabitá. Jej hlavným protivníkom je teraz monštrum Nemesis. A nie je to nikto iný ako hrozne premenený Matt… Boj na život a na smrť v meste mŕtvych – to je úloha skúsenej a novými schopnosťami obdarenej Alice, odvážnej Jill Valentineovej (Sienna Guilloryová) a ich spoločníkov – Carlosa Oliveru (Oded Fehr), Nicholaia Ginovaeffa (Zack Ward) a L. J. (Mike Epps)... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (611)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Klady - Jill Valentine, částečně Alice, Jill Valentine, pár hlášek, Jill Valentine, známé prostředí a postavy věrně kopírující hru a konečně Jill Valentine...Vlastně Sienna Guillory. Jenže ono je tak lehké zapomenout, že šlo jen o herečku ztvárňující roli v nepovedené adaptaci kultovní počítačové hry, protože Sienna prostě je Jill ! A právě ona je tím největším pozitivem kvůli kterému bych se snad někdy mohl na "RE:Apokalypsu" znovu podívat...Připojuji se k hromadné gratulaci castingovému oddělení a chci Siennu v podobné roli vidět znovu (ale v něčem mnohem lepším...a opět s tmavými vlasy ;))!! Zápory - vše ostatní. Opravdu...Od nenápadité a často zmatené akce, přes nulové napětí až po tu největší slabinu - Nemesis...Prosím, někdo mi sestříhejte "mini Resident Evil 2" sestávající se pouze ze záběrů s Jill Valentine a pošlete mi ho - pak tomuhle filmu jednu hvězdičku přidám. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Neviem k RE2 napisat nic "inteligentne", tak ani nic nepisem... snad len tolko, ze scenar, rezia a herecke vykony by boli slusne v PC hre, nie vsak v kine. Ked niekto pristupi na hru (zatial neznameho a podla mna aj v buducnosti neznameho) rejzu, moze sa vytesovat pri brutalne preexponovanych akcnych scenach (pozliepanych bez rozmyslu), na krcovitych vyrazoch kvazihercov a neskutocnych logickych zhovadilostiach a moze sa celkom dobre zabavit. Ja sa vsak po tejto skusenosti uz nikdy s Wittom na jednom piesocku hrat nebudem. ()

Reklama

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Dodatok 'Apokalypsa' celý film krásne vystihuje. Možno začínam mať príliš vysoké nároky, no tento zlepenec 'akčných' scén ma skutočne dojal k slzám. Nemám nič proti filmom, kde mozog len prekáža, ale toto bolo na mňa už priveľa. Dobre, nemusí to byť práve Americká krása, ale neprítomnosť deja by potom mala byť nahradená aspoň originálnymi a dynamickými bojovými sekvenciami, pri ktorých by vybuchlo pár zombíckych makovíc. Bohužiaľ, nestalo sa. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek hry a tenhle film mě docela zklamal.Něco tak tupýho jsem dlouho neviděl.Scénář opět nulovej(i když to jsem od Andersona čekal),režie taky nic moc a efekty taky nejsou moc cool jak chtějí bejt.Jediný co moho pochválit jsou herci(teda až na dotěrnou Millu Jovovich).Oder Fehr je sakra cool a hezky se mi tak vzpomíná na Mumii.Ta herečka co hrála Jill(tak neznámá že si to jméno ani nepamatuju) byla přesně taková jakou jsem si Jill ze hry představoval(ne jenom na pohled ale i herecky).No a když jsme u té podobnosti z hrou, tak nesmíme zapomenout na Nemesise,kterej se jim náramně povedl a je asi největším kladem filmu.Celkově mě však tento horor stejně zklamal ()

Divočák odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá šmíra. Šílená kamera, stupidní scénář, nehorázné promrhání nabízeného materiálu. Zrovna druhý díl Residenta nabízel svým umístněním (město po zombie apokalypse) nádhernou podívanou. I pouhý příběh z videohry by stačil... Ta napínavá atmosféra, ten existenciální pocit neustálého strachu a ohrožení, ty kulisy zdemolovaného města a touha zjistit, co se vlastně stalo... Kam se to proboha ztratilo? Ne, ne a ještě jednou NE! S tímhle na mě prostě nechoďte. Typický film, u kterého jenom sedíte a koukáte na hodinky, kdy ta kravina konečně skončí. Radši dvě hodiny koukání se na představení somálské břišní tenčnice než tohle... ()

Galerie (214)

Zajímavosti (29)

  • Kostel, v němž postavy našly azyl, se stavěl 7 týdnů. (viperblade)
  • Natáčelo se od 6. srpna do 10. října 2003 v Německu a v Kanadě. (Varan)

Související novinky

A profesorem Moriartym se stává...

A profesorem Moriartym se stává...

30.09.2010

Když se mluvilo o obsazení hlavního padoucha v Sherlocku Holmesovi 2, padala zvučná jména: od Brada Pitta přes Hugha Laurieho až po Daniela Day-Lewise. Roli nakonec získal Jared Harris. Kdo, k čertu,… (více)

AVP 2

AVP 2

05.05.2005

VOTRELEC VS. PREDÁTOR, filmové stretnutie mimozemských tvorov z dvoch legendárnych sci-fi sérií (Votrelec a Predátor), zožal aj napriek záporom, o ktorých by vedel rozprávať snáď každý, kto film… (více)

Reklama

Reklama