Reklama

Reklama

Nenarodili se proto, aby byli divocí. Prostě to tak dopadlo... Když se divoch John Doe a člen kapely Beastie Boys Adam Horovitz řítí po dálnici v tomto šíleném příběhu nespoutané silnice, dvou kol a pořádného odvazu, kultovní film šedesátých let Roadside Prophets - Jízda života konečně proniká do devadesátých let! Ve filmu Jízda života se spálí hodně gum, když Joe Mosely a jeho kamarád vyrazí na dálnici, aby zavezli popel svého mrtvého přítele do Eldorada v Nevadě - legendárního nebe v poušti. Joe a Sam, dvě duše, hledající domov, začínají divokou jízdu plnou objevů. Na pouti, jež je vede na místo, které je jejich konečným osudem, potkávají řadu snílků, příživníků, filozofů a rváčů, moudrých mužů a uvolněných žen. Film Jízda života, ve kterém dále hrají John Cusack a David Carradine není pouhým motorkářským filmem. Je manickou jízdou, která se uskuteční jednou za život... (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

ShotgunED 

všechny recenze uživatele

Road movie v celé své kráse a podstatě, které bohužel chybí cokoli co by se vrylo do paměti. Jinak pěkně udělané a nesoucí se v pomalém něžném motorkářském tempu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Podivny, ale nie spatny film o tom, ako isty clovek chce splnit po smrti kamarata jeho sen - ist do Eldorada a stravit tam cas s nadhernymi kozatymi holkami. John Cusack tu bol este mlade ucho, filmarske skusenosti len zbieral, videl som aj Paula Rusesabaginu, teda pardon, Dona Cheadle-a /Hotel Rwanda 2004/. 69 % ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudba - Pray for Rain. Kamera - Tom Richmond. Podivný, ale velmi přátelský příběh, kterak si vyrazit za zábavou, ikdyž máte svého přítele "nasypaného" v nádrži krásné motorky. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Velmi dobre tempo, poklidny filmek ala road movie. Zaroven i obe motorky jsou zajimave, alepson pro mne. :-) Fajn odpocinkovy filmek pro lidi co maj motorkarskyho ducha. 3+ ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve státě Nevada ve městech Ely, Jackpot nebo McGill a ve státě Kalifornia ve městech Barstow, Los Angeles nebo Victorville. (Terva)

Reklama

Reklama