Reklama

Reklama

Jennifer Lopez: Feelin' So Good

všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
USA, 2000, 60 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Medzinárodná hviezda Jennifer Lopez vydáva svoje prvé domáce video Feelin' So Good zachytávajúce dynamický rok 1999 vo jej živote. Jennifer pochádza z Bronxu v New Yorku a od útleho veku vedela, že to bude "niekto." Kariéru začala ako tanečníčka a vokálna speváčka pre Janet Jackson, ale bolo len otázkou času, než sa prejaví aj ako sólová hviezda. Jej veľký prelom prišiel v americkej komediálnej šou Living Colour a onedlho si zahrala vo filmoch Vlak s peniazmi (1995), Anakonda (1997), Ešte sa môžeš vrátiť (1997), Mravec Z (1998), Zakázané ovocie (1998) a Cela (2000). (nessbeal)

(více)

Recenze (2)

Paity 

všechny recenze uživatele

Jde vlastně o takovou reality-show o sobě v podání Jennifer Lopez. Pro mě je to čitelné v tom smyslu, že potřebovala, aby se o ní více vědělo. Každopádně dobře zpracované. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Zoznam videí: If You Had My Love - VH1 Fashion Awards Performance If You Had My Love No Me Ames (duet with Marc Anthony) Lets Get Loud - 1999 Women's World Cup Performance Waiting For Tonight - 1999 Billboard Awards Performance Waiting For Tonight - (Megamix Video) If You Had My Love - Blockbuster Awards Performance Baila Feelin So Good (featuring Big Pun and Fat Joe) Plus exkluzívny rozhovor zo zákulisia natáčania. ()

Reklama

Reklama