Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je předvánoční nákupní období. Jonathan nakupuje v obchodním domě dárek pro svoji přítelkyni – rukavice. Stejný dárek si v tu samou chvíli jedna mladá dívka vyhlédne pro svého přítele a Jonathan jí ho zdvořile přenechává. Zapovídají se a jdou spolu do restaurace Serendipity – „Šťastná náhoda“. Dívka věří, že je vše otázkou náhod. Nakonec se s Janathanem rozloučí a odjíždí taxíkem. Jemu bylo s krásnou neznámou moc dobře. Vzápětí se však znovu setkají. Oba si totiž v restauraci něco zapomněli. Prožijí spolu i zbytek večera; dívka – Sara chce však jejich další setkání ponechat náhodě. Slíbí, že vpíše svoje telefonní číslo do knihy a prodá ji. Pokud to má vyjít, Jonathan si knihu koupí. On zase své číslo píše na pětidolarovku. Nakonec jdou do hotelu a každý jede svým výtahem. Pokud se sejdou na stejném patře, patří k sobě. Jonathanovi vše ale pokazí spolucestující. Saru už nenajde... O pár let později má Jonathan před svatbou s Halley. Stále si ještě občas vzpomene na Saru. Ta zatím pracuje jako terapeutka a také ji její přítel hudebník žádá o ruku. Jonathan ji zrovna znovu, ale zatím bezvýsledně, začne hledat. Náhodně ale objeví účet od dárku, který tenkrát chtěl přenechat Saře. Je na něm číslo jejího účtu. Jonathanovi se nepodaří získat její příjmení, ale starou adresu ano. Sara se též zaměstnává myšlenkami na Jonathana. Rozhodne se odjet se svou kamarádkou do New Yorku, kde ho tenkrát potkala. Začíná jejich vzájemné hledání a téměř střetávání se... Sara s kamarádkou potkávají Halley. Sary kamarádka ji zná a odchází s ní na zkoušku svatby. Za Sarou zatím přijíždí její snoubenec. Mezitím zve Halley Sařinou kamarádku na svatbu a Sara má jít s ní. Halley dává Jonathanovi malý dárek – knihu. Je to právě ta, do které kdysi Sara napsala své telefonní číslo. Jonathan konečně zjistí její současnou adresu a s přítelem Deanem odlétá za ní. Sara je však stále v jeho městě – New Yorku.. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

tron 

všechny recenze uživatele

Keď sa hral osud s postavami/divákom prvých desať minút, bolo to čarovné. Keď to v rovnakom duchu pokračovalo ďalších desať, začalo to byť troška otravné. A teraz si predstavte, že tento - inak originálny - nápad je rozmrvený v nekonečnej HODINE A POL. To už potom nezachráni (a že sa snaží!) ani sympatický pár snov: ležérne šarmantný John Cusack a štíhla anglická srna Kate Beckinsale. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Jestli se máme znovu potkat, tak se potkáme ..." ----- Co to mělo znamenat ?!? Nevím, jak to vidíte vy, ale takové nemístné provokování osudu, jaké předvedla hned v úvodu Sára, je dle mého (možná zaujatého) názoru přinejmenším troufalé. Neboť v běžném nefilmovém životě se to happy endy nijak přehnaně nehemží. Navzdory neuspokojivému úvodu jsem byla zvědavá, jak se s nastalou patovou situací ústřední dvojice vyrovná, nicméně následné stopování lásky s několikaletým zpožděním mě zrovna dvakrát nezaujalo - dalo by se dokonce říct, že mě svou prostoduchostí trochu obtěžovalo ... a sympatie k oběma hlavním hrdinům se pozoruhodně rychle vytratily. A pokud nemáte komu fandit, je veškerá romantika v háji zeleném ... ()

Reklama

Tyny 

všechny recenze uživatele

Příběh o náhodách. Příběh o tom, že osud dokáže zamávat s celým vašim životem a ani se to nemusíte nikdy dozvědět. Líbilo se mi, že hlavní postavy se do ničeho nenutili, nebyli tam přeslazené scénky ani ultra vtipné vynucené momenty, na kterých si někteří režiséři obzvlášť zakládají. I když je to vskutku obyčejný film, tak má v sobě určitou energii, která diváka, jakožto mně, velmi bavila. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

v rámci romatických filmů, které běžně moc nemusím se mi zpracované téma - osudové lásky - docela líbilo a naštěstí došlo i kýženého naplnění, i když těch náhod tam bylo někdy až moc ... ale jak jinak když jde o komedii. Proto ho můžu s klidem v srdci zařadit mezi dobře koukatelné 3*´hvězdičkové filmy. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

John Cusack je úžasný chlapík, moc se mi líbí a mám ho velmi ráda. Odlehčené romantické komedie či zajímavé nezávislé snímky mu zcela dokonale padnou a v těchto rolích ho zbožňuji asi nejvíce. Ačkoli Lásce na stopě se téměř ničím nevymyká z tradičního schématu o hledání a znameních osudové lásky, musím především už kvůli Johnovi hodnotit takto. A taktéž i díky sympatické anglické krásce Kate Beckinsale. Film obsahuje spoustu vtipných okamžiků, dialogů a kratinkých, vedlejších úsměvných výseků, jichž jsem si povšimla. Zkrátka pro mě, jak se spojí zábavné chvíle, v nichž figuruje John, a ještě s hlasem Aleše Procházky, stojí vždy za to:) "Vypadám jako kouzelník, koupil jsem celou vaši jarní kolekci." ()

Galerie (36)

Zajímavosti (13)

  • John Cusack a Kate Beckinsale strávili spolu pri natáčaní len veľmi málo času, tak ako aj ich postavy. (Karush)
  • Během natáčení v New York City někdo ze štábu okomentoval film těmito slovy: "Ano, natáčíme film. Jmenuje se Lásce na stopě. Hraje tam John Cusack a jedna holka z Británie, kterou nebudete znát, ani když vám řeknu její jméno. Budeme natáčet dnes večer až do zítřejšího dopoledne. Prosím, neptejte se štábu na žádné otázky. I když nevypadají, že zrovna něco dělají, tak přemýšlí." (HappySmile)
  • Stůl v restauraci, u kterého sedí ve filmu hlavní postavy, byl po premiéře přejmenován na Hvězdný stůl. (HappySmile)

Reklama

Reklama