Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá dvojčata, Jane a Roxy, jsou si k nerozeznání podobná, ale jejich povahy jsou zcela odlišné. Jane je výtečná studentka, zdrženlivá a cílevědomá perfekcionistka, která má dokonale zorganizovaný život a tvrdě pracuje, aby se dostala na univerzitu. Roxy je divoká, svobodomyslná rebelka, která na školu kašle, užívá si života a hraje na bicí v rockové kapele. Přestože jedna nemá ráda druhou, jsou nuceny strávit společně celý den v New Yorku, a dokonce se musí jedna na druhou spolehnout. Zatímco Jane se sem vypraví na řečnické klání, jehož vítěz získá stipendium na Oxfordu, Roxy chce proniknout na natáčení videoklipu skupiny Simple Plan a podstrčit producentům demonahrávku vlastní kapely. Protože se však ulila ze školy, stíhá ji fanatický školní úředník Max Lomax. Navíc jsou dívky vyhozeny z vlaku, na nádraží se připletou k policejnímu zátahu a v jejich zavazadle skončí čip, nutný k výrobě pirátských kopií CD. Při tom všem se dívky stačí nejen pohádat, rozejít a zase smířit, ale také poznat kluky svých snů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

kikuka

všechny recenze uživatele

vlastne som to ani príliš nesledovala, ale začínalo to dokonale..jedna sa sprchuje a do sprchy sa jej vplazí veeeľký had škrtič..potom sa stal ten osudný omyl - nezaškrtil ju..a potom dvojičky šli do NYC, zdvíhali "sebavedomie" nejakému mladíkovi, keď jedna po druhej v spomalenom zábere napodobňovali Hildu (pre mladších: prehadzovali si rozpustené vlasy), majúc na sebe jedna župan a druhá uterák..potom vypadli z okna alebo tak nejako..a potom tam bol nejaký koncert Blink 182..ale ten začiatok bol fakt skvelý..//Marius, tuším cestujeme tou istou "firmou" :-P..ja som to prekladala Úvodem do současní filosofie (nech žije Kant, Husserl a Bergson!!) ()

MRPitivier odpad!

všechny recenze uživatele

Sestry Olsen jsou možná hezké, ale to nezachrání jejich hraní! Mizerný výkon s nic moc scénářem! Je to obvyklá honička s happy endem, kde zápletka ztratila na vážnosti hned v začátcích a příběh se velice nudně táhne dál a dál....a tomu říkají akční nebo dobrodružný film! Samozřejmě směšné! Nevtipné, kýčovité, prostě se mi to dost nelíbilo! ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

U mnoha filmů dvojčat Olsenových jsem si stěžoval, že nemají děj. Ale skoro se zdá, že čím jsou jejich snímky novější, tím lepší se zdají být. Začlo to filmem Výzva, u něhož jsem se rozplýval nad originálními nápady a nad tím, že je založen na ději. A to samé platí i pro tento film. Jedná se o jeden z mála filmů dvojčat Olsenových, který je založen na zajímavém ději a ne jen na roztomilých úsměvech slečinek. Na druhou stranu, některých náhod bylo ve scénáři přehršel, ukažte mi někoho, kdo během jednoho dne minimálně třikrát narazí na jednoho a toho samého kluka, kterého navíc miluje, a někoho, kdo zkříží během jednoho dne minimálně pětkrát cestu člověku, jež pak rozhoduje o udělení stipendia. Některé scény byly opravdu okaté a film by se bez nich odešel, na druhou stranu když už sledujete filmy Olsenek asi šest týdnů v kuse při rozložení jeden jejich film týdně, tak vám tenhle film přijde jako jeden z těch lepších, i když třeba ve srovnání s jinými filmy je mnohem horší. Ale mám pro holky slabost, u tohoto filmu jsem se bavil a docela se mi líbil. Myslím, že tři hvězdičky jsou v tomto případě dostačující i přesto, že se mi scénář občas nezdál, i přesto, že chvílemi mi přišel film trapný, přesto je to to lepší, co můžete ve filmografii sester Olsenových najít... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Každý ví, že se na to koukal jen kvůli dvojčatům. 😄 Jako mladší jsem tento film viděl ve škole. Byla to docela sranda. Film je prý rodinná komedie, ale ten názor se ne všude hodí. Pro děti to úplně není. Soundtrack TOP. Jízda v New Yorku je ale super. Poznámka: Princ nejezdí na bílém koni, ale... 👀 Hvězdiček 3 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Můj první film s Olsenkami mě příjemně překvapil. Čekal jsem srágoru typu ITALSKÉ PRÁZDNINY s Hillary Duff, ale JEDEN DEN V NEW YORKU byl podstatně inteligentnější, vtipnější a zábavnější, nemluvě o tom, že Olsenky umí hrát o poznání lépe než Duff, která si vystačí s jediným výrazem. Navíc je tu Eugene Levy v dost možná své jediné opravdu vtipné roli. Testosteronem nabušeným hochům jako cival, woody a spol. tenhle film moc říkat nebude (pročpak se na něj asi dívali?) a uvítají to jen jako příležitost k broušení svého ostrovtipu kolísavé kvality, nicméně já osobně přeci jen trochu rozlišuji i v tak lehkém žánru jako je rodinná komedie a s čistým svědomím můžu říct, že tahle patří k těm lepším. Připadá jen mě trochu ujeté sledovat dvě holky ploché jako prkno, ale s tunou mejkapu na tvářích, který je má dělat sexy, jak na ně pořád někdo něco stříká (kromě té věci co pánům automaticky vytanula na mysli) nebo přicházejí o šaty (samozřejmě není nic vidět)? ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • "Mikročip" je ve skutečnosti paměťová karta SecureDigital. (mi-ib)
  • Film za první víkend vydělal 5,96 milionů amerických dolarů a byl tak pátým nejméně vydělavajícím filmem hraným ve více než 3 000 kinech současně. (ČSFD)
  • Mary-Kate Olsen (Roxy) se kvůli roli musela naučit řídit s manuální převodovkou. (mi-ib)

Reklama

Reklama