Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

mikalana 

všechny recenze uživatele

Základní ingrediencí tohoto snímku je touha po splnění snu, okořeněno smrtí bratra a zamícháno s otcovým přehnaným opatrováním, dezertem je první láska a servírujeme pěkně nazdobeno a podepsáno Hilary Duff. Dlouho jsem hledala podobný film a konečně jsem ho našla. Přesto si kladu otázku, jak dlouho bude moci herečka hrát svoje role. Mládí není na věky a čeká ji potom herecká budoucnost? Dokáže se předvézt v komplikovanější roli anebo ji v budoucnosti profesionální ochutnávači pošlou do zapomenutí nadějných avšak nedotažených receptů? ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Scény snažiace sa o dojatie diváka sú maximálne lacné, zápletka úbohá a dialógy neuveriteľne povrchné. No i tak sa nemôžem ubrániť pocitu, že ak by mladé dievčence ulietavali na Raise Your Voice miesto High School Musical, vo fotoalbumoch sociálnych sietí by nebolo toľko našpúlených pier a "muších okuliarov". Navyše Duffka je hezké pivo (chlip). ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedna z mála, kdo se rád kouká na filmy s Hilary. :-) Není to žádná oslnivá herečka, snad ani zpěvačka, ale já ji mám prostě ráda. Baví mě ty lehce přihlouplé filmy o mladých, s mladýma a romatikou. Tenhle film mě pobavil i rozbrečel. Je to příběh o holce, která ráda zpívá. Po cestě z koncertu ztratí bratra, který ji ve zpěvu podporoval. Vlastně díky němu se dostane na letní akademii. A tady začíná příběh, který je plný písniček, hudby, lásky, nenávisti... Takže ode mě má 4 hvězdy. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Kurvááá, jak já nesnáším, když má hlavní hrdina/hrdinka celou dobu výraz "umučení krista"! Tento terminus technikus se stává poslední dobou absolutně všudypřítomným fenoménem. To na těch zajebaných hereckých školách nedokážou naučit něco přirozenějšího než téměř hmatatelně ublíženeckou grimasu? Jděte se bodnout, režisér, který tohle pustí je samozřejmý idiot! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nebudu a nechci obhajovat teen filmy, protože jejich urputná snaha člověka jakkoliv posunout dál v jeho životě nebo ho jakkoliv ponaučit je nemožná ale tohle se mi líbilo hned z několika důvodů. Mám ráda tenhle typ muziky, který Hilary Duff zpívá a nejen její hudbu ale také takový ten vysoce nevinný způsob hraní....Možná to zní divně a hlavně jak vidím je to tu většině proti srsti ale co je mi po vás ostatních. Mé dojmy z filmu byly silné hlavně proto, že mi bylo málo let ale teď s odstupem času sice přiznávám jistou naivitu, která jaksi patří k tomuto druhu filmů ale je silný tím, že se v něm skrývá reálný a velice smutný příběh hlavní hrdinky, která ztratila životní oporu-svého bratra s kterým si velice rozmněla a poznamenalo ji to. Přes své rozpaky a svého ochranitelského otce, který ji bránil svými ambicemi, aby se vydala na cestu po které touží a to dělat ostatním lidem radost hudbou. Miluju typy filmů ,které se dokáží přenést i přes těžkosti a nezdárnosti do dobrého konce s patřičnou odezvou do budoucnosti a nástinu dobrého pokračování. A 4*, protože na tři je to velice málo odsoudit něco jen proto, že to spadá do teen romantiky je velmi nevhodné. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • Nikdy to nevzdávej! se zpočátku jmenovalo „Heart od Summer“, ale když se americká premiéra přesunula ze srpna na říjen, producenti raději změnili název. (imro)

Reklama

Reklama