Reklama

Reklama

S.L.R.

  • Velká Británie SLR
Krátkometrážní / Thriller / Drama
Irsko / Velká Británie, 2013, 23 min

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek by měl být v první řadě o něco odvážnější, aby to skutečně udělalo dojem. Tenhle chlapík vlastně není úchyl, prostě se rád dívá. A kdo se rád nedívá? Film se bojí zobrazit trochu více, i když zde sám má možnost. Proč? Pán by byl ještě o něco zajímavější postavou, i když asi v tom negativní smyslu slova. Takhle je to vlastně celkem obyčejné. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený snímek s perfektně vystavenou gradací a výbornými hereckými výkony. Příběh o boji se svými choutkami a tužbami (tajné focení mladých holek). Jedinou vadou je, že příběh je řekněme takový standardní, s pro mě až přepáleným morálním apelem. K vidění na Youtube. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Stephen Fingleton sa v tejto dramatickej krátkej metráži nebál experimentovať s témou, o ktorej toho zas tak veľa natočeného nebolo - s voyerizmom. Nevšednú záľubu hlavného hrdinu stavia proti morálnemu dilematu, keď sa na stránkach, ktoré navštevuje začnú objavovať snímky jeho dcéry. Dá si prácu s tým, aby zistil, kto je záhadný uploader obrázkov, aby ho vypatrál a aby na konci zistil, kto to vlastne bol a akú úlohu zohrával v živote jeho dcéry. Slušná krátka metráž, 3 + 1 hviezda za vyobrazenie postavy Liama Cunninghama a jej záverečnú metamorfózu. ()

Reklama

Reklama