Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na mexicko-americké hranici zastaví policisté dodávku pašeráků lidí. Záhadný agent K mezi zadrženými imigranty objeví mimozemšťana. Když se tvor pokusí uprchnout, zastřelí ho speciální zbraní. S kolegou D pečlivě zamaskují stopy a policistům vymažou vzpomínky. Mladý černoch James Edwards, který slouží u newyorské policie, pronásleduje zločince, který se ho těsně předtím, než spáchá sebevraždu, pokusí varovat. Na Zemi přichází brouk a světu hrozí nebezpečí. Poblíž opuštěné farmy přistane létající talíř. Jeho pilot zabije buranského farmáře Edgara a navlékne si jeho kůži. Agent K se setká s Jamesem a pozve ho na konkurz. Ten si díky nestandardnímu přístupu k řešení úkolů vede nejlépe a nakonec přijme nabídku nastoupit u tajné vládní organizace MiB (Muži v černém), která monitoruje pohyb mimozemšťanů. Stává se agentem J v době, kdy se celá planeta ocitá uprostřed krize. Byla uloupena galaxie Arquillianců, po níž pase i mimozemšťan z nebezpečné rasy brouků. Arquillianci hrozí, že pokud nebude vrácena v termínu, zničí celou Zemi. K a J po ukradené galaxii i broukovi pátrají. Zabaví jeho létající talíř, vetřelec jim však unikne. Když se brouk zbaví Edgarovy kůže a stane proti K a J ve své skutečné podobě, je zřejmé, že půjde o velmi nerovný souboj. Jenže v sázce je osud celé planety! (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (690)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nadprumernej popcorn, nic vic, nic min. Dvojice Smith - Jones je v pohode a nektery dialogy jsou fakt vtipny (Elvis je mrtvej. Neni, jen se vratil na svou planetu). Pribeh je taky docela slusnej, zadny zdrzovani, furt se neco deje a triky jsou nadprumerny (teda krome par mimozemstanu, ktery vypadaj jak gumovy). Celkove to je jedna z lepsich sci-fi komedii poslednich let a vyborna oddychovka. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pokračování (a u Mužů v černém to nebylo jinak) bývají bláznivější a dražší, ale co do originálnosti a propracovanosti je jednička prostě nedostižná. A tehdy se líbila moc. Kritikům i divákům. Pomohla velmi masivní kampaň, pomohla ústřední pecka Men in Black. Dnes, takřka po dvaceti letech nadšení výrazně opadlo. Kombinace učitel/žák funguje, bláznivé triky docela zabírají, ale přeci jenom vítězství nápadu nad příběhem už optikou dnešního diváka (2016) výrazně pokulhává. Pobyt v supertajné vládní agentuře je nezáživný a chybí mu tempo, těch triků nakonec není tolik a humor také není tak účinný, jak mohl být. Ale opakuji, že jde o pohled diváka, který se k tomuhle boji s vesmírným odpadem vrátil po dlouhých letech. Například režisérova Addamsova rodina je mnohem záživnější při opětovném puštění. 70% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotka je s prehľadom najlepšia. V dnešnej dobe už Men in Black nie je také žrádlo, ako v tej dobe (efekty sú jeden s hlavných ťahakov filmu a časom pochopiteľne zostarnú), ale stále je to dosť zaujímavé (príbehom alebo akciami), dobre obsadené, kde nie je núdza o nápaditosť v akčných či humorných scénach. 70% - 3* ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Dlouhých 15 let jsem existenci tohodle bijáku ignoroval, nijak nemaje chuť ho vidět. Když jsem tuhle dostal v práci lístky na zítřejší předpremiérovou projekci filmu "Muži v černém 3", řekl jsem si, že nastal konečně čas pustit si jedničku. Čímž jsem si opět potvrdil, že bych měl lépe dát na svou intuici - pokud mi jednou říká, abych se nějakému filmu vyhýbal, měl bych jí fakt věřit. "Muži v černém" jsou bezvýznamným filmíkem z éry, ve které podobné filmy frčely a ve které to fungovalo jako oddychová triková podívaná pro celou rodinu. Dnes tam vnímám především tento historický aspekt - je to film z relativně bezstarostné doby, kdy ještě stála Dvočata (zde viditelná v jednom ze záběrů), internet znalo pár vyvolených, a o nějaké ekonomické krizi a vzestupu Číny se nikomu nezdálo ani v nejdivočejších snech. A Tommy Lee Jones s Willem Smithem si zde honí šmejd z vesmíru, jako by se nechumelilo... Ech, tohle mi fakt nesedlo, ten film je až na pár vydařených vtípků strašně nudný, a pevně doufám, že zítřejší projekce trojky bude o poznání lepší podívanou. Přece jenom mě děsí už ta trojka v názvu... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak na toto by som šiel do kina aj dnes. Veľmi obstojná sci-fi komédia, ktorá nemá núdzu o slušnú atmosféru, veľmi vychytanú akciu a hlavne dobré hlášky. Nápad je fajn, aj keď sa z toho dalo vyťažiť viac, no pozornosť púta najmä ústredné duo Smith-Jones, ktoré funguje skvelo. Zábavná jednohubka. 85%. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (50)

  • Vincent D'Onofrio (Edgar) koukal na dokumenty o hmyzu, aby lépe napodobil jeho pohyby. Dokonce si přelepil kolena lepící páskou, aby je při chůzi nemohl ohýbat. (NiaWolf)
  • Když Edwards (Will Smith) během testu pohne se stolem, slyšíme nepříjemný zvuk ještě dříve, než je stolem pohnuto. A  na vizitce MiB se adresa pohybuje střídavě nad a pod logo. (don corleone)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Jump Street vs. Muži v černém

Jump Street vs. Muži v černém

06.03.2016

Když se na konci roku 2014 začalo mluvit o crossoveru Jump Streetu a Mužů v černém, všichni to brali jako podivný vtip. Záhy se ale ukázalo, že je tenhle koncept reálně ve hře, protože by jím studio… (více)

V Sony chystají nové Muže v černém

V Sony chystají nové Muže v černém

25.09.2015

První Muži v černém byli blesk z čistého nebe, dvojka ale takový úspěch nezaznamenala. Na trojku se tudíž čekalo 10 let, a když v roce 2012 konečně dorazila, byl to docela zázračný hit. Studio Sony… (více)

Reklama

Reklama