Reklama

Reklama

Báječný den na pláži

  • Dánsko Den store badedag (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento příběh vypráví o osmiletém chlapci a jeho vztahu k matce a otci. Ve filmu se rodina vypraví na dlouho očekávanou dovolenou k moři, kde se náš malý hrdina při dovádění s přibližně stejně starými místními děvčaty vyzná z lásky k dívce ze sousedství. (Skandinavskydum.cz) (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Filumena 

všechny recenze uživatele

Zvláštní náhled do dětství dánského chlapce. I když je táta magor, je to pro dítě hrdina. A laskavá maminka je v životě největší výhra. Jsem ráda že mi tento film neunikl. ()

ddf76 

všechny recenze uživatele

Vzpominky na detstvi, jsou vetsinou ty nejlepsi. Vzdalene se to da prirovnat k nasi Obecne skole, tento dansky film je trochu komornejsi. ()

Reklama

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Člověk neví, jestli se má smát anebo zvracet (jednou mi skutečně docela natáhlo), ale jinak hezký film pěkně vystihující svoji dobu a vzestup a pád dětského vzoru hrdinství. *** a půl. ()

Související novinky

Další uragán severských filmů

Další uragán severských filmů

15.09.2009

Čerstvě přestěhovaný Skandinávský dům pokračuje v seznamování českého publika s tím nejlepším z kinematografií severní Evropy. Babí léto obohatí hned třemi filmovými minifestivaly. V kině Atlas na… (více)

Reklama

Reklama