Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jediném momentě se život Dannyho Parkera alias Toma van Allena otočil o 180 stupňů. Dnes je z něho troska, zmítající se v nekonečném kolotoči drog, násilí a udávání policii. A přitom mohlo být všechno úplně jinak. Jen kdyby tehdy se ženou nezůstávali na pláži. Večer pak se stavili v motelu v Salton Sea, kde se tajně vyráběly drogy. Během jejich přítomnosti místo napadli ozbrojení zabijáci, Danny byl postřelen, manželka zemřela a on se z toho všeho zhroutil. Nyní mu však svítá naděje. Pravděpodobně narazil na stopu vrahů. A jediné, co ho ještě drží při smyslech, je touha po krvavé pomstě nesmyslně utraceného života jeho životní lásky... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám rád Val Kilmer předvedl jako hlavní postava filmu,jeden ze svých nejlepších výkonu.Velmi dobrý příběh kdy se z normálního člověka kterému zavraždí ženu,stává feťácka troska,kterou drží při životě jen touha po pomstě.I přes to že film je drama,thriller najdete zde hodně scén,u kterých se s chutí zasmějete. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vizuálne veľmi pôsobivé. Val Kilmer dokazuje, že naozaj je výborným hercom (škoda, že nedostáva výraznejšie príležitosti) - a len tak na okraj je aj jedným z najnedoceňovanejších. Vincent D'Onofrio zase raz dostal úlohu úplného magora zvládol ju perfektne (a ten nos bol fakt nechutný). Film sa rozbieha veľmi pútavo, problém je, že v závere sa zmení zo zaujímavého filmu o drogovej závislosti vyvolanej traumou na niečo úplne konvenčnejšie. Niežeby záverečná pointa nedávala zmysel, len sa mi sem nehodila, pretože je príliš tuctová. Kvôli tomu som bol aj na vážkach s hodnotením - najradšej by som dal 3,5. Ale film bol výborne natočený, zahraný a aj tá pointa nakoniec mala hlavu a pätu, tak to zaokrúhlim vyššie... ()

Reklama

Pretender 

všechny recenze uživatele

''For the people who don't do drugs, or just do them occasionally, it's something that becomes your life, and you belong. You finally hit bottom and you know who you are, because you can't go any lower. When you find... a friendship that you wouldn't have found anywhere else. Still and all, there's a kind of intimacy with those that can go the distance. Sometimes you see the world so clearly... and you know just what to do, and just when to do it. Just what you should've done, and when you should've done it.'' ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Film začíná a Val Kilmer hraje na trubku u ohýnku. Hmm příjemná atmosféra u táboráčku. Jenže pak si všimnete, že Kilmer nemá špekáček na klacku. On umírá a chce vám vyprávět svůj příběh. Příběh o tom jak se z trumpetisty stal feťák, jak se z milujícího člověka stala troska a jak se z manžela stal vrah. D.J. Caruso dokázal tento příběh skvěle odvyprávět se spoustou artových a vizuálních hrátek, kdy ho podpořil celý herecký sbor, kameraman i hudba (chválím motiv z Diabla), ale to vše by mu bylo málo platné, kdyby film nestál na kvalitním scénáři s chytrou pointou. Za zmínku stojí roličky Dannyho Trecha a Luise Guzmana. Nejlepší byl ovšem Medvídek Pů:-) Za kilo můžete v Levných knihách dostat skvělý zážitek. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Tento film je podivný. Všechny jeho neduhy jsem naprosto ochoten zapomenout, protože je zvysoka předčí herecké výkony všech zúčastněných, skvělá kamera, dynamika vyprávění i velmi funkční hudba. Nadruhou stranu, scénář je sice vynikající, nicméně obsahuje několik drobných nesrovnalostí a možná se až příliš snaží podvolit dobrému konci. Navíc, některé záběry mi sedí spíše do jiných žánrových rovin (např. počítání vystřelených kulek) a film tak poskakuje v tripovém opojení multižánrové podívané.Plné hodnocení dát nemohu, ale tentokrát je to opravdu jen tak tak, protože The Salton Sea je pro mě jedním z největších překvapení konce roku a nechápu, jak se tak kvalitní snímek může vyhnout tuzemským kinům. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Doug Hutchison (Gus Morgan) sa v spolupráci s policajtmi z protidrogového pripravoval na svoju rolu 3 mesiace, a to tak, že ich sprevádzal na policajných akciách. (vander19)
  • Val Kilmer strávil během natáčení denně 3 hodiny v maskérně kvůli tetováním, kterými je pokryta jeho postava. (POMO)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama