Reklama

Reklama

Mezi piráty

  • Mexiko Un pirata de doce años (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dobrodružný film z doby vlády královny Alžběty I. se odehrává na ostrově, kde španělští vojáci drží čtyři zajatce. Na ostrově se ukrývá i chlapec Erik, syn krále pirátů Johna Goldara, který se jako jediný zachránil poté, co Španělé jeho otce a jeho tři muže zabili. K břehům ostrova připlouvá i loď piráta Morgana a po útoku Španělů se jeho loď potopí. Morgan se dostane se svými šesti muži na ostrov a tam začne boj o přežití. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

tahit 

všechny recenze uživatele

Zapnu televizi, udělám si dobrou kávu a sleduji film. Jako tenkrát za socíku v sále kina, kdy jsem na tom mohl oči nechat. Ale nebyl to návrat do stejné vody. Člověk najednou zjišťuje, že zrovna tenhle film není až tak přitažlivý jako v dětských časech. Avšak dlužno říci, pořád je to oddychovka, která voní dálkou a za pozornost stojí. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou všichni "Survjávři a Trosečníci". Tady se partička loupežechtivých bukanýrů dostane na zřejmě karibský ostrov, kde se nestačí divit co všechno se za hodinku semele. Akce stíhá akci v tak zběsilém tempu, že nemáte čas se ani vysmrkat, naši hrdinové nestačí dobíjet bambitky, šup rána na Španěla, šup na kanibala, třetí na pumu, teď je třeba sestřelit ptáka, aby bylo čím nakrmit piraně. Tvůrci to s výběrem lokalit asi trochu přehnali, protože takový vodopády asi těžkou budou na malém ostrůvku, kouká se ale na to a představuje se to velmi pěkně. Podle imdb se natáčelo v Mexiku, Rio Cupatitzio, Michoacán. ()

lukano 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděl v kině za socíku hodně dávno. Pamatuji si, že mě tam zaskočila jedna drsná scéna v džungli, kdy hejno piraň v řece vytrhává kusy masa z ještě živého člověka. A na plakátu k tomuto filmu před kinem bylo napsáno -Film pro děti a mládež. To bylo fakt nezapomenutelné.:-))) ()

Reklama

Reklama