Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V L.A. řádí brutální vrah žen, jehož poslední obětí je policistka pracující v přestrojení. Přestože její kolegové přísahají, že zabijáka zastřelili, na místě činu není vzápětí k nalezení jeho tělo. Elitní detektivové Keller (Roddy Piper) a J.J. (Sonny Chiba) nedbají zákazů nadřízených a pouští se do pátrání na vlastní pěst. Nebezpečná hra je zavede až na tichomořský ostrůvek ovládaný jakousi Dr. Quinnovou (Meg Foster). (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Solidní slátanina, kterou si ale někde pořádně užil, spíše všichni užili. Zvláště z ústřední dvojice Piper a Chiba srší velmi nakažlivé nadšení pro věc. Piper se tu po THEY LIVE! opět potkává s Meg Foster, která hraje ďábelskou Dr. Quinnovou (ano, Quinnovou). Film osciluje někde mezi hororem/thrillerem, dobrodružným kung-fu špektáklem a buddy ztřeštěnou komedií. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to klasický akčný film z 90. rokov. Do značnej miery si udržiava svižné tempo, s množstvom akcie a nie moc dobrých bojových scén. Príbeh je zlátanina, kde nič moc nedáva zmysel. 3/10 ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

Film laka hlavne kvoli akcnym borcom ktori sa v nom objavuju, ale vzhladom na akcnu minulost borcov je to choreograficky podpriemerne. Kedze film stoji na akcnych scenach tak je aj film podpriemerny. ()

Reklama

Reklama