Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

foundation 

všechny recenze uživatele

Som sam prekvapeny do akej miery ma to bavilo. Na svedomi to ma urcite ten ,da sa povedat originalny pribeh / Zubna Vila ako obluda s porcelanovym ksichtom to je dooost dobre /, celkovo dobra sledovanost pocas celej jazdy / a hlavne zo zaciatku to bolo az neumerne dobre :)/a sympaticka minutaz vdaka ktorej sa to cele nesnazi zbytocne sa natahovat tam kde uz vazne nie je treba. Jednohubka, ale pre mna stravitelna lepsie ako som si myslel. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý film, který vás nakrmí děsivou atmosférou a poměrně zajímavým příběhem už od prvních minut. To je však asi jediný kladný bod z celé stopáže toho to údajně horrorového filmu. Následujicí minuty jsou propíchané nelogickými situacemi a ještě horšími dialogy. Nevím, postupem času mi i celá zápletka, připadala spíše pro smích, než aby vás vyděsila ze spánku. V hodnocení mám však dvě hvězdičky a tu druhou dávám za efekty, které vůbec nejsou špatně, ikdyž chápu že ve tmě se případné kiksy maskují líp, než v osvětlení reflektorů. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď snímok človek neberie príliš vážne, ale skôr len ako relaxačnú hororovú vecičku, tak sa zabaviť dá. Nespravodlivo odsúdená pôvodne milá babička sa vracia zo záhrobia ako zúbková víla aby roztočila svoj kolotoč pomsty. Niektoré miesta dokonca zaváňali celkom dobrou ducharinou s pár funkčnými ľakačkami. Ani po obsahovej stránke to nebolo najhoršie, stále sa niečo dialo (inak začiatok bol asi najlepší) a nechýbala ani istá dávka napätia. U mňa celkom spokojnosť. 60/100 ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Celý to byl samozřejmě kýč, ale koneckonců na toho zombíka se dalo docela dobře dívat...jak kolem něj hezky povlávaly všechny ty hadry X-D. A líbilo se mi ve zhruba první polovině podání hlavního hrdiny jako maniakálního vystrašence. Ale o hororu se nedá hovořit, ani o nějaké kvalitě příběhu...to teda skutečně ne... ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle horůrek když jsem si ho kdysi pustil tak se mi líbil, no, ALE KDYŽ JSEM SI HO PUSTIL NYNÍ TAK MUSÍM KONSTATOVAT, ŽE SE NEJEDNÁ O ŽÁDNEJ ZÁZRAK. V podstatě podprůměrnej horor vyprávějící o zoubkové víle, která se mstí za svoji smrt, každej kdo se jí podívá do tváře to má spočitaný. No místy to má i atmosféru, ale ztvárnění bubáka je opravdu strašné a triky jak by smet takže nechápu jak se mi to mohlo kdysi líbit. No, ale na jedno zkouknutí dobrý, někomu se to samozřejmě může líbit, ale já se mezi ně už nepočitám. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)
  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama