Reklama

Reklama

Maigret


Maigret a tělo bez hlavy (E05)

(epizoda)
  • Francie Maigret et le corps sans tête (více)

V řece jsou nalezeny rozřezané části mužského těla, mrtvý jde ale těžko identifikovat, protože zatím nebyly nalezeny ruce, ani hlava. Maigret se domnívá, že jde o majitele kavárny, Calase, který má být údajně na služební cestě. Jeho manželka Aline se nijak netají tím, že má milence, a že ke svému muži už dávno nic necítí. Posléze Maigret zjistí, že Calas svou ženu téměř denně bije, možné právě proto hledá Aline útěchu u jiných mužů. Aline i její milenec Antoine jsou zadrženi ve vyšetřovací vazbě. Oba tvrdí, že jsou nevinní. Také sám Maigret má o jejich vině pochybnosti, pátrá tedy po jakýchkoli důkazech, které by Alinu usvědčily, nebo naopak osvobodily. Mezitím jsou nalezena v řece další část těla… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

vitekpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tehle epizody jsem si opet prozil tu situaci, kdy pribeh znate z rozhlasove hry a podvedome si udelate predstavu o tom, jak vypadaji jednotlive postavy. Pak prijde serial a vse je jinak, coz tak nejak rusi... Jedina dobra byla pani Calasova, ktera mi celkem padla do me predstavy. :) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost smutný příběh nešťastné lásky, Maigret tentokrát musí rozmotat manželský čtyřúhelník. Ale jinak tradiční Maigret bez zbytečné krve, násilí a zbrklosti. ()

Reklama

Amonasr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nezvykle klidné tempo a civilní charakter příběhu i filmového zpracování. Příjemné osvěžení v záplavě dnešních přehnaně akčních krimi, kterým chybí lidský rozměr a jde jim jen o vnějškový efekt. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama