Reklama

Reklama

Maigret


Maigret a smrt účetního (E32)

(epizoda)
  • Belgie Maigret voit double (více)

Maigret vyšetřuje vraždu v měšťanském prostředí: nekonfliktní účetní Maurice Tremblet, který udělal slušnou kariéru v podniku na hygienická zařízení, byl zastřelen ve chvíli, kdy večer přistoupil k oknu, aby ho zavřel. Během vyšetřování Maigret zjišťuje, že muž žil jen pro svou práci a pro kanárka v kleci, kterého jeho manželka nenáviděla. Nejstarší dcera Francine toho inspektorovi moc neřekne, rozpovídá se ale, když Maigret přizve k vyšetřování svého synovce z venkova Paula Lachenala. Vyjde najevo, že Tremblet už čtyři roky nechodil do práce a vedl dvojí život… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Francouzští herci jsou výborní a jestli existuje něco jako uměni castingu, tak od tohoto seriálu by se měli ostatní učit, snad tam není slabších rolí. I tento díl toho byl důkazem. A v každém dílu je nejméně jedna mladá francouzská herečka, na kterou je radost koukat. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Novější díly jsou překvapivě o řád lepší, než ty nejstarší. A o tomhle to platí také. Vynikající scénář, herci, atmosféra... Všechno tady je, prostě výtečný maigretovský standard. 75%. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama