Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

kinej 

všechny recenze uživatele

Docela prča. I ve skutečném životě potkávám lidi co se snaží být cool, nosí rapperský hadry a myslí si že jsou černoši. Myslím, že z takových prosťáčků si střílí tento film. A u simulace orálního sexu na chlebíčku jsem se málem pochcal smíchy.RESPECT. Myslím, že je to nadprůměrná komedie, jen si nemyslím, že by mohla fungovat i nadabovaná. Prý je Ali G nadabován úplně normálně. Je skoro zločin takový film dabovat, je to stejně hloupé jako dabovat Monty Pythony. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný, infantilní, a občas silně nechutný film.. spousta výborných herců tady jen přicmrndává jednomu blbovi v kulíšku. Přesto zde ovšem sem tam vykoukne dokonalý fórek (scéna), výsledek je ovšem silně podprůměrný. Jediným skutečnmým kladem je Martin Freeman a Michael Gambon, kvůli každému z nich dávám filmu po hvězdičce... ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Při sledování Aliho politických eskapád se mi tak trochu vybavil Sellersův snímek Byl jsem při tom. Ali G je ale svým pojetím "kariérního vzestupu" mentálně prostšího jedince někde jinde - přeci jen se zde vyskytuje jistá míra buranství až idiocie, která ke Cohenovým snímkům zřejmě neodmyslitelně patří. Jako celek je to ale solidní zábava s několika výbornými gagy a "hlubokou" myšlenkou. :-P ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někdo řekne, že je to kravina, ale na tomhle filmu je vidět, že Sacha Baron Cohen není jen nějaký debil, který se pitvoří, ale ty jeho vtipy mají smysl. Ano, jasně, že je to místy hodně ujeté, jenže stejně budete mít pocit, že se vám snaží něco říct. I když ve filmu vystupuje jako největší idiot, nakonec to není on, kdo je ten největší hajzl. Některé scény baví pořád. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo fekální (nechybí ani sodomie a pedofilie) zdaleka nevyjadřuje styl humoru rapera Ali G. A děj? Aby nezavřeli středisko pro děti, kde Ali G „vyučuje“, stane se hvězdou konzervativní politické strany, která potřebuje vyhrát volby, a díky konopí spasí celý svět. Aliho písničky nemají CZ titulky. DVD: Bonusy – audio komentář, vystřižené scény (22 minut), videodiář z natáčení (11 minut), do slušné řeči přeložené Aliho kecy, fotogalerie, trailer a dva teasery.  Film 0/4, Bonusy 4/4, Zvuk 3/4, Obraz 4/4 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Město Staines, ve kterém se příběh odehrává, se rozhodlo poupravit své jméno na Staines-upon-Thames, tedy Staines nad Temží. Důvodem bylo vzdálit se od negativní pověsti, o kterou se postaral právě komik Sacha Baron Cohen. (x_silver)
  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama