Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

jahol 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u Borata nedosahující úrovně krátkých skečů stejného autora. Nabité vším možným, nezastavující se před ničím (britská královna!!), přepjatě vulgární (ale v mezích, na rozdíl od "hotelové scény" z Borata) a neomalené. Ale po celou dobu skvěle držící styl a volající po nadhledu a pochopení. A většinou velmi vtipné... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Cohenův vstup na scénu, který těžkotonážně přebíjí naprostou většinu komedií, které se natočili kolem roku 2002. Anglický žid se do toho opírá opravdu naplno, invencí nešetří a bránicí diváků taktéž ne. Když se v Parlamentu četl dopis, tak jsem řval smíchy tak, že jsem si tu scénu musel pustit znova, protože jsem půlku neslyšel. Na Borata to ale pořád stejně nemá. 85% ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Mk cr b28rez 2g4. Cohen opět světu ukazuje svůj komediální talent a dokazuje, že si umí udělat srandu snad ze všeho. Občas sice překračuje hranice vkusu, ale i tak jsem se u spousty scének rád zasmál. Ali G Indahouse je v podstatě samoúčelná blbinka, kombinující geniální gagy se záchodovým, někdy až trapným humorem, ale sranda byla. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tak nějak napůl. Občas jsou tam úsměvné scénky, které opravdu pobaví (uvítání u královny apod.), občas je film slabší. Cohen, ale dokáže pohrát si s politikou, stylem života a zde mu také není nic sexuálního cizí. Humoru okolo sexu je tu víc než dost. Hudba je klasikou a s tím také musíte do tohoto filmu jít. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3* a 4*, takže si představte něco jako 3,5* :) Jako parodie, na čím dál tím více se rozmáhající hiphopovou kulturu, je to naprosto geniální a účel to splnilo víc než dokonale. Pokud se prostě chcete zasmát a nenamáhat mozek složitějšími zápletkami, tak sáhněte po tomhle filmu, určitě nebudete zklamaní :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)
  • Film v celosvětových kinech utržil (v přepočtu z liber) 23,2 milionů amerických dolarů - z toho 14,8 mil. ve své domovině, Velké Británii. (NIRO)

Reklama

Reklama