Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emil a Oleg, oba kriminálníci s bohatým trestním rejstříkem, přijíždějí do New Yorku zinkasovat svůj podíl na dávné loupeži. Když zjistí, že peníze už dávno zmizely v nenávratnu, stojí to jejich kumpána krk. I cynický newyorský detektiv Eddie Flemming je šokován brutalitou dvojnásobné vraždy a bezohledností, s níž se oba zločinci pokusili zahladit stopy obrovským požárem. Jediné, čeho se při pátrání může chytit, je informace o dívce, které se podařilo z bytu uprchnout. V nesourodé dvojici s mladým idealistickým vyšetřovatelem z hasičského sboru se pouští do hledání záhadné svědkyně. A musí postupovat rychle, protože o dívku mají z pochopitelných důvodů zájem i oba zabijáci. Jejich metody jsou oproti policejním mnohem drastičtější a záhy se tak roztáčí kolotoč hrůzných vražd, které Oleg natáčí ukradenou kamerou. V zemi, kde se televize v honbě za atraktivním materiálem nezastaví před ničím, se může stát mediální hvězdou i masový vrah. Stačí, když je efektně brutální a dostatečně inteligentní na to, aby předstíral blázna... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Kdo by si kdy pomyslel, že nějaký český herec dá jednou solidně na držku idolu ženských i mužských srdcí De Nirovi - a přece! Roden si celý film ukradl pro sebe a já mám chuť dát mu za ty jeho neskutečné kreace snad i ty 4* - žel bohu, nehodnotí se jeden herec, nýbrž celý film (a Roden ho vytahuje z 2*). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mňa tento film bavil oveľa dlhšie, ako oných 15 minút. Mal maximálne priemerné hodnotenia, takže som od neho vôbec nič nečakal a asi aj preto som bol celkom príjemne prekvapený. De Niro poteší vždy, Rodena som vtedy videl v americkom filme po prvý krát, takže som bol z toho trochu na vetvy. Námet, scenár, aj spracovanie mi pripadali solídne až nadpriemerné, takže celkovo spokojnosť a trochu sklamanie, že tento filmík si užil iba tých 15 minút kontroverznej slávy. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Grandiózní Karel Roden, který naprosto převálcoval i takový eso, jakým Robert De Niro bezesporu je, amíci jen zírali, co dokáže český človíček odněkud z malé zemičky uprostřed Evropy za přispění jednoho začínajícího, ale o to víc nadšeného režiséra Olega Taktarova zaznamenávajícího vše znalým okem přes hledáček kamery, až k vytvoření jeho jedinečného díla faktu. Dokonalá souhra těch dvou byla omračující i když měli každý jiný cíl, výsledek stál, za těch jejich 15 minut slávy. ()

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Blázinci za kamerou? Hodně mě to překvapilo, obzvláště to, že De Nirka vážně sejmuli, což moc nebývá u amický filmařiny. Emyl to měl pěkně naplánovaný, bohužel rusák musel být svině jako vždy a pojebal to. Holt, film sice natočil, ale to je tak vše. Akce! Hrozně jsem si zamiloval smích Rodena, do role takovýho psychouše se určitě hodí. Nebejt ho tak je to fakt trapnej film, zbytek dělal jen křoví, zatímco on si to skvělé užíval a málem mu to i vyšlo.  :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kde jsem fandil záporákům. Těžko říct, jestli za to může Karel Roden nebo ten způsob, jakým jsou detektivové prezentováni...... hasič je prostě nesympatickej vocas a De Niro ... mno jsem rád, že ho zabili. Akorát ten konec pro mě jinak docela koukatelnej film shazuje do koše blbostí... kdyby alespoň zabil tu reportérku nebo toho hasiče, ale ono se blbovi nestane nic... prostě shit ()

Galerie (43)

Zajímavosti (19)

  • Irský malíř Graham Knuttel dostal za svůj obraz 50 tisíc liber, ve filmu ho pak zničili. (don corleone)
  • Film sa natáčal mimo Los Angeles aj v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama