Reklama

Reklama

Učitelův miláček

  • Kanada Teacher's Pet (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Psychopatka Debbie Strongová utíká z ústavu pro duševně choré zločince. Po cestě zastavuje studentku Tracy, která se právě jede zapsat na nedalekou univerzitu. Tracy však nešťastnou náhodou umírá a Debbie se rozhodne nadále vystupovat pod jejím jménem. Na fakultě poznává mladého profesora, který zdánlivě splňuje její romantické představy o ideálním partnerovi. Má to však jeden háček. Debbie stojí v cestě jeho snoubenka Carla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +pěkná potvůrka v hlavní roli, příběh, zpracování, závěr -řekl bych málo dramatické, plné klišé/// Popravdě, podobný námět tu byl už mnohokrát. Tentokrát se zhlédne Jodi Lyn o´Keefe ve svém profesorovi (velice sympatický a příjemně hrající Jsu Garcia) a udělá samozřejmě vše proto aby ho získala. Nejblíže je filmu snímek Nebezpečná známost. Tento jej však o dost překonává (a to i přesto, že se jedná spíše o televizní zpracování). V každém směru je totiž tento film vypilován k dokonalosti a hlavně závěrečná scéna je dosti originální. Chybí snad jen pořádné napětí a trošku může rušit fakt, že film je velmi předvídatelný, přesto překvapil./// Celkem 73%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jodi Lyn O´Keefe je předurčena hrát pěkné mrchy. Není divu, že si podmaní mladého profesora na univerzitě, na které vystupuje pod falešnou identitou. Příběh psychopatky, která vezme roha z ústavu pro duševně choré, sice nepřináší nic nového, ale když se zrovna nenabízí nějaký lepší film, je tohle snesitelný průměr. Možná se dalo z toho vytřískat o něco víc, ale na to už tenhle thriller nemyslel a spokojil se s opakováním již několikrát viděného. 60% ()

Reklama

Reklama