Reklama

Reklama

Hodina pravdy

  • USA City by the Sea (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vincent Lamarca, jehož otec byl popraven za únos dítěte v 50. letech, se navzdory stigmatu v dospělosti stal uznávaným newyorským detektivem z oddělení vražd (Robert De Niro). Jednoho dne detektiv zjistí, že hlavním podezřelým v případu další vraždy, kterou má na stole, není nikdo jiný než jeho zavržený syn (James Franco). Vincent je nucen vrátit se domů na chátrající promenády Long Beach na Long Islandu a čelit temnotě minulosti. Během vyšetřování si uvědomí, že jeho selhání coby otce hluboce ovlivnilo život jeho narkomanského syna. Minulost se opakuje… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Drama o složitém vztahu otce, policisty, se svým synem, feťákem, který je obviněn z vraždy. Když jsem viděl obsazení Robert De Niro a Frances McDormand, řekl jsem si, že to blbost být nemůže. Bohužel po shlédnutí nemůžu říct, že by to bylo špatné, ale prvotřídní krimi to není ani náhodou. Hercům nemohu vytknout naprosto nic (i když De Niro a McDormand odehráli mnohem lepší role), námět je také zajímavý, ale vše stahuje hodně průměrná režie Michaela Catona-Jonese. Snímek, který za zkouknutí stojí, ale podruhé bych to opravdu vidět nemusel..... ()

Lucbric 

všechny recenze uživatele

Super film, který vás vtáhne do děje hned po prvních pěti minutách. Trošku mi bylo líto nedopracovaného konce - dořešila bych pořádně vztah mezi Vincentem + Michelle, vztah mezi Vincentem + Joeym, vztah mezi Joeym, Ginou + Angelem. Nebo dodělat něco ve stylu, jak se Joey vrátí z vězení a na letišti potkají Ginu s Michelle, které se s nimi společně vydají na Key West :D prostor pro dalších cca 20 minut tam byl, tak co.. sečteno podtrženo, bylo by to 5 happy endových hvězd jako vyšitých :)) ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Rodina je základ státu, anebo něco na ten způsob. Bobby De Niro se spolu s Jamesem Francem snaží hodně, ale přeci jenom filmu z lehkého nadprůměru nepomáhají. Feťácký rozbor vztahu otce s jeho vlastním otcem (retrospektivně), otce se svým poloztraceným synem, a nakonec i tak trochu s vnukem. Prostředí zdecimované Long Beach pochmurné atmosféře ještě přidává. ()

Bafo 

všechny recenze uživatele

Eh tendle film se opravdu nepoved... Predevsim De Niro predvadi dle meho nazoru dost chaby vykon a todle je jeden z duvodu proc nepatri de Niro k mym oblibenejsim hercum... Todle je proste hruza... Takova televizni hra v podani ameriky... Dost to pripomina nemecky serialy typu komisar rex akorat je to este navic dojemny... Proste dost strasny ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Vyborna psychologicka sonda do pokazenych rodinnych vztahov, hovoriaca, ze vlastna krv je vlastna. Dilema spravodlivost verzus rodina sa da vyriesit aj k (ne)spokojnosti vsetkych. Pokial ide o dej, ci atmosferu, ja som sa nenudil ani chvilu. Mozno aj pre to, ze mam rad filmy, kde nie su do neba volajuce nezmysly, ci neohrozeni superhrdinovia... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen dle skutečné události a policista Vincent LaMarca byl přítomen po celou dobu natáčení. (lesumir)
  • James Franco byl za svého Joeyho nominován na cenu Chlotrudis Award. (Morien)
  • Robert De Niro osobně doporučil Jamese Franca po shlédnutí jeho filmu James Dean (2001), kde ztvárnil hlavního hrdinu. (Morien)

Reklama

Reklama