Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rehabilitační setra Rebecca chce mít svého pacienta jen pro sebe. Policista byl zraněný v přestřelce a přišel o zrak. Rebecca ho má naučit vyrovnat se s novou situací. Je svobodná, pěkná, žije jen se svou sestrou Bedeliou. Jack se učí vše znova. Když ho začne navštěvovat Amy, s kterou kdysi chodil, Rebecca její pomoc odmítá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Když už něco, alespoň ne úplně nejhorší titulní ženská dvojice v podání Megan Gallagher (Hill Street Blues, L.A. Law, Millennium) a Roxany Zal, jež byla již ve svých patnácti letech vyznamenána cenou Emmy a nominací na Zlatý glóbus za hlavní roli v "Something About Amelia". Mihne se tu i Cliff Barnes z Dallasu -již zřídka vystupující Ken Kercheval. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Tento film by som označil v prvom rade ako krimi Thriller s dobrým dejom, zápletkou o typkovi, ktorý príde na začiatku filmu pri prestrelke o zrak a začne sa o neho starať opatrovateľka, ktorá ho bude učiť návykom a postupne si bude chcieť získať aj jeho náklonnosť, Záver filmu je prekvapivý , Nerozumiem tak nizskemu hodnoteniu filmu 3* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama