Reklama

Reklama

Kdo s koho

  • USA The Score (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stárnoucí Nick Wells žije dvojím životem. V jednom je spořádaným občanem, majitelem vyhlášeného jazzového klubu NYC v Montrealu, v druhém zkušeným kasařem, který se po úspěšné a dlouhé kariéře chystá pověsit lupičské řemeslo na hřebík. Dávný přítel, překupník Max, mu nabídne kšeft za čtyři miliony dolarů. Přestože si s Jackem Tellerem, mladíkem, který akci vymyslel, Nick příliš do oka nepadne, rozhodne se do toho jít. Mají proniknout do montrealské celnice, kde je Jack nočním uklízečem. V trezoru je tam ukryto vzácné zlaté žezlo, které bylo v roce 1661 vyrobeno pro francouzskou královnu. Společně se pustí do příprav. Přítel Burt Nicka varuje, že se Max zapletl s obávaným bossem Salidou, kterému dluží peníze. Mladík se přizná, že za žezlo dostane třicet milionů. Nick chce akci zrušit, ale pak si to právě kvůli Maxovi rozmyslí. Přestože celníci zjistí skutečnou hodnotu starožitnosti a posílí bezpečnostní opatření, rozhodne se dvojice v akci pokračovat. Zatímco Jack likviduje pomocí laptopu bezpečnostní zajištění včetně kamer, Nick otevře trezor a žezla se zmocní. Jack je však odhalen starým hlídačem, který ho zavře v jedné z místností a pak se vydá za Nickem. Donutí ho, aby mu ukradenou věc dal a sundal si kuklu, aby se jeho obličej ocitl na nahrávce bezpečnostních kamer. Vypukne poplach a Jack se hravě jako retardovaný Brian dostává z budovy. I Nick má v rukávu pár překvapení, které mu pomohou uniknout, a Jackovi způsobí řadu nepříjemností... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Anderton 

všechny recenze uživatele

V podstate sa jedná o film, ktorého poslaním je pobaviť diváka bez toho, aby sa musel príliš namáhať premýšlaním o deji a aby mal chuť po čase si tento filmík pozrieť v telke znovu, napríklad pri žehlení alebo varení. Môže sa popritom pozerať na megahviezdy, ako robia nejakú lúpež, ktorá je premyslená tak, aby všetci stíhlali chápať, o čo ide. Aj tí pritom sporáku. Vyššie alebo nižšie hodnotenie mi pripadá v tomto prípade úplne od veci. ()

TonyM 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé ako som čakal. Druhá polovica filmu ma príjemne prekvapila. Mala perfektne budované napätie, a tým si film vyslúžil 4. hviezdičku. Doslova ma šlo pri pár scénach roztrhnúť od nervov. Inak nám neprináša nič originálne, ale predsa je tu bonus v podobe Marlona Branda, ktorý týmto zakončil svoju dlhú, veľmi úspešnú kariéru, i keď tuto už naň viditeľne doľahol vek a zdravotné problémy. K tomu samozrejme výborný Edward Norton, ktorému oponuje Robert De Niro so svojím štandardom. 70% ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rád Ozovi komedie a tak jsem se bál, že krimi nebude to pravé. Chyba lávky! Herci jsou skvělí, atmosféra výborná a přestože film není příliš akční, rozhodně ani chvilinku nenudí. Je to prostě pohled na klasickou plánovanou loupež s vychytanou pointou. Ne, že by to tu již mnohokrát nebylo, ale už dlouho jsem nic podobného neviděl a Norton, De Niro a Oz tomu každý dali to své - takže jsem maximálně spokojen. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro zrovna môj obľúbený herec nieje, ale keď sa tam primieša Ed Notron a podniknú spolu ničo veľmi zaujímavé tak prečo nie?Postupne som si De Nira obľúbil a časom mi aj dokázal, že je to jednoducho pán herec.Ed Norton vôbec nezaostával a postihnutého upratovača zahral skvelo.Film ma super tempo, skvelých hercov a výborné napínavé finále. 80% - 4* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro je zkušený kasař. Sice se chystá pověsit lupičské řemeslo na hřebík, přítel a překupník, kterého hraje Marlon Brando, ho přemluví k poslední akci, loupeži královského žezla. Při té však De Niro musí porušit hned dvě své zásady - bude poprvé krást s parťákem, mladým talentovaným zlodějem Edwardem Nortonem, a poprvé ve svém městě. Norton s De Nirem v jednom filmu je přímo smrtící kombinace. Vyšel z toho trapný film o ničem. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o jediný film, ve kterém stojí tváří v tvář Marlon Brando a Robert De Niro. Oba v minulosti hráli tutéž postavu - Dona Vita Corleona v mafiánské trilogii Kmotr. (Satan)

Reklama

Reklama