Reklama

Reklama

Není čas umírat

  • Česko Lov zlatého tygra (neoficiální název) (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na Jáve a sleduje konkurenčný boj dvoch firiem, týkajúci sa skúšok laserového dela. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Docela sympatický bohužel hodně předvídatelný a klišovitý dobrodružný film, ve kterém sice nechybí nějaká ta akce (hlavně kaskadérské kousky a speciální efekty, nic velkého ale vše v rámci možností a omezeného rozpočtu) trocha toho napětí a humoru, ovšem nic z toho všeho není zase natolik vzrušující, aby to člověka posadilo na prdel! Scénář byl slabý. Philip Law trochu obstarožní ale jinak sympatický, Christopher Mitchum a Barry Prima tady nejsou dostatečně využiti, škoda. Ale kdo mě tu zaujal nejvíc, tak to byla mladá herečka zvláštního jména Grazyna Dylong v roli trochu vlezlé reportérky Judy (odkud ona byla?), ta byla nejen velmi pohledná, ale hlavně neuvěřitelně sympatická a příjemná takhle na první pohled. Její milý úsměv byl téměř odzbrojující. Jinak nejlepší scéna ve filmu? Asi netřeba se tady o ní už zmiňoval, ten kdo film viděl ji jistě zná:-) Natáčelo se v Indonésii. P.S.: Tenhle film dnes už ale asi tolik diváků jako na konci 80 let v tehdejším Československu neosloví. Slabší průměr. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 17.12.1988, réžia českého znenia (ÚPF 1986) = K. M. WALLÓ - Ďalší, tentokrát nemecký variant Mzdy strachu. V roku 1988 absolútna pecka, ktorá - hoci v utajení (ako náhrada za zrušený program, bez avíza v TV vestníkoch) - prenikla na obrazovky ČST a stala sa najsledovanejším programom sobotňajšieho večera :-). Dnes už to samozrejme nie je nijaká vzácnosť, skôr úlet pre maniakov ako ja. A dej ? Akási banská spoločnosť vyvinie supervýkonné laserové delo a toto musí zhodou okolností dopraviť do zavalenej bane. O vynález má ale záujem aj konkurencia ... A nezabudnuteľná scéna ? Prechod kamiónu s nákladom cez zamínovanú cestu (odtiaľ pochádza aj inšpirácia pre tento skvost :-). (17.12.2004) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Zaminovaný most a hozená flaška - i já jako v té době sedmileté dítě jsem věděl, že PŘESNĚ TO se v té scéně stane :-D ()

Reklama

Reklama