Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý psycholog Mumford si otevírá praxi v malém městečku. Jeho neobvyklý způsob terapie má na místní komunitu překvapující účinek.
Známý scenárista a režisér Lawrence Kasdan, který byl čtyřikrát nominován na Oscara a má na svém kontě takové filmy jako Velké rozčarování či Náhodný turista, je podepsán pod komedií o mladém psychologovi, který si otevře praxi v městečku se zvláštním jménem Mumford. Jeho neobvyklý způsob terapie má na místní komunitu překvapující účinek. Doktor, který se zvláštní shodou okolností též jmenuje Mumford, totiž dokáže svým klientům trpělivě naslouchat a za pouhé čtyři měsíce si získá jejich bezmeznou důvěru. Jenže ten, kdo zná tajemství těch druhých, sám jedno skrývá… (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

jaqubko 

všechny recenze uživatele

Psychológ menom Mumford prichádza do mestečka Mumford vykonávať prax, avšak je v tom háčik. O tom kde je pes zakpaný vám viac nepoviem, lebo film to výborne predáva. V základe je Mumford konverzačná dráma o psychickej terapii, ktorá má výborne napísané dialógy a zaujímavé postavy. Vzhľadom na tému, čo si môže človek viac priať? Ústredná postava v podaní sympaťáka Lorena Deana má ku každej vedľajšej postave úplne odlišný vzťah, a ani jedna z liniek nie je navyše, či príliš krátka. To dáva filmu príjemné tempo. Bohužiaľ sa ale musíte zmieriť s tým, že to nie je nič viac, než ona príjemná oddychovka, ktorú by som obzvlášť odporučil študentom psychológie. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s mocnou hereckou sestavou a hudbou Jamese Newtona Howarda. Do malého městečka Mumford přijíždí mladý psycholog Mumford. Získává si přátele a jeho terapie mají úspěch, avšak jeden místní právník se rozhodne prověřit jeho minulost. Ukazuje se, že doktor Mumford není tím za koho se vydává. Příjemný filmek, který sice není bůhvijakým trhákem, ale rozhodně potěší. Doporučuji pro studenty psychologie. :) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama