Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úzkém kaňonu přepadne sedm maskovaných mužů v dlouhých světlých pláštích dostavník, v němž jsou pod podlahou ukryté bankovní pytle s penězi. Když jedna z dam strhne vůdci gangu z obličeje šátek, jsou všichni cestující postříleni. Nájemný zabiják Silver (Peter Lee Lawrence) si zakládá na tom, že svými stříbrnými kulkami zabíjí jen opravdu zlé lidi a stojí tak na straně spravedlnosti. Právě Silvera si najmou zástupci banky, kterým lupiči již delší dobu působí velké ztráty při jejich transportech. Silver rozšíří falešnou zprávu, že zná identitu banditů, čímž na sebe přivolá útoky a likviduje jednoho muže za druhým. (curil)

(více)

Recenze (3)

clint123 

všechny recenze uživatele

Skvelý klasický spaghetti western!! Strieborný colt v správnych, rýchlych rukách. Precízne zvládnutá skvelá hudba!! Vydarené dielko :-)) ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Hezkej špageťák se švarným a kupodivu uhlazeným a dobře oblečeným hrdinou (Clint je proti němu trhan!), s dostatečnou dávkou bitek a přestřelek, s komickým ožralou, s houfem půvabných děv a se závěrečným napínavým bojem (celkem originálně zakončeným), to vše je podkresleno dobrou hudbou. Jen je to všechno dost předvídatelné a jak podle nějaké šablony, ale v r. 1967 to možná tak nepůsobilo. ()

Reklama

špaček421 

všechny recenze uživatele

Elegantní pistolník pátrá po lupičích, kteří přepadli dostavník, ukradli peníze převážené z banky a povraždili pasažéry. Celkem zajímavý detektivní příběh by dopadl mnohem lépe, kdyby ho točil někdo schopnější, protože chvílemi je to dost nudné. Peter Lee Lawrence jako náhražkový Garko je ale celkem dobrý. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama