Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muže nezajímá tvé IQ, ale zcela jiné hodnoty! Gérard Depardieu ve francouzské komedii plné mužské přirozenosti a ženské krásy... Byla jednou jedna mladá žena, která své krásné oči skrývala pod vědeckými brýlemi, své plavé vlasy vázala do vzhledných uzlů a jejím snem nebylo zářivé slunce francouzské Riviéry, ale divoké pralesy, ve kterých by objevovala nové kmeny, jejímž výzkumům by věnovala celé své mládí. A po osudném malém nezdaru se nechtěně ocitla zpátky na universitě v Nice, kde potkala jinou mladou ženu, před níž muži nejen otvírali dveře, své peněženky, ale i svá srdce. Ale to nebylo nic pro Cécile. Až když se zamilovala do věhlasného profesora, u něhož s hrůzou zjistila, že ho, tak jako 99,9 procent mužů, zajímá ani ne tak vědecky jako fyzicky, právě ten zcela neohrožený kmen zvaný Bimbo, aneb dívky, které nemají problémy, ale o to větší sebevědomí. A malá zakřiknutá Cécile se s tím vyrovnala po svém. Francouzské komedii Bimboland vévodí Gérard Depardieu a Judith Godrecheová. (Česká televize)

(více)

Recenze (46)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Z názvu jsem usoudil, že Gérardu Depardiemu bude ve filmu něco bimbat. Bohužel, úsudek byl špatný, ve filmu Gerardovi nic nebimbalo, vlastně nikomu tam nic nebimbalo. Sem tam jsem viděl nějakou tu kozu, nějekou tu prdelku, občas jsem se usmál, ale bimboland si musí nakonec udělat každý kluk sám se svým vlastním bimbem a to je opravdu velké zklamání. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem dobrý. Frekventované téma "popelky" trochu jinak po francouzsku, nicméně přijatelně. Především ovšem jen a pouze zábava s trochou romantiky, režisér je svobodný od vnucování pohledů, jen se zlehka projíždí na známých lidských zkušenostech, mírném napětí mezi fenoménem žena a muž. Tedy vcelku svěží vyvážený relax s dobrým hereckým obsazením a příjemnou atmosférou ;-) ()

Reklama

kacka274 

všechny recenze uživatele

Žádný velký vynález, transformovaný příběh o Popelce. Ale je to i vtipné, jsou tam pěkné momenty, k žehlení akorát. Dokonce přináší i nějakou tu radu do života: hezký vnitřek může jít ruku v ruce s hezkým vnějškem. Inteligence ještě nemá znamenat rezignaci na vnější schránku. Řada prostoduchých dívek, které zde herečky povětšinou představují, může některé diváky dráždit a z toho podle mě pramení zdejší nízké hodnocení. Téma je zpracované humorně. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Abych se popravdě přiznal, tak tenhle film mě zklamal. Chybí mi tu více srandovních scének a dialogů a co se týče hlavních představitelek, tak taky nic moc. A to ještě nemluvím o jejich inteligenci, která se zejména v některých situacích jevila na velmi nízké úrovni. No a navíc postupem času film začíná pomalu nudit, nicméně až tak hrozné, aby se to nedalo dodívat, to nebylo. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Dalo by se namítnout že herci nestojí za moc, že scénář je hloupý a zápletka ještě hloupější. Dalo by se i tvrdit že Depardieu se do role zoufale nehodí a jeho jediným účelem je nalákat diváky. Dalo by se i s úspěchem pochybovat o schopnostech režiséra natočit slušný film. A dalo by se vytýkat že tahle komedie není vůbec vtipná. Všechno tohle je pravda. Ale stejně je to za tři. Protože Judith Godrèche, protože Aure Atika, protože Provence a protože navzdory všemu jsem se bavil. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Snímek rozdělil kritiky na dva tábory. Jedni ho označují jako hloupý a nudný, jiní za milý a vtipný. (Olík)

Reklama

Reklama