Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dávnými lety v 17 století chce bohatý vlastník ovcí pan de Perrone, bratranec královny Francie Anny, zastavit spolupráci s kardinálem Mazarinem, služebníkem Vatikánu. A tak jsou jedné noci pan de Peronne a jeho rodina zavražděni. Ruce si krví potřísnil kapitánem KKK, kardinálův pobočník. Jediným přeživším je Blanche, dcera, která je také jediným svědkem celého zločinu. O patnáct let později už Mazarin vlastní srdce celé Francie, a z Blanche se stala vůdkyně gangu žijícího z krádeží a zlodějin. A to si pište, že na pomstu nezapomněla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Jediná záhada je, jak to že to vzniklo ve Francii..? Ti přece alespoň něco o historii tuší. O pár set kilometrů západně bych to pochopil, ale sebrat bandu z Jersey Shore a nacpat je do hadrů trochu připomínajících historii bych od Frantíků nečekal. Taky Depardieu měl asi až moc volného času, že na něco takového kývnul. Zachránit se to dalo snad jen dvěma způsoby - svlíknout ty hérečky a pokusit se naklonovat Čachtickou paní nebo trochu vypilovat scénář a zkusit film á la Robin Hood nebo Černý rytíř nebo alespoň Maso a krev. Jenže film to zkouší všechno naráz a ještě do toho míchá romantiku. Dialogy jako by spáchali tři autoři, aniž by se předtím poradili, kterým směrem se ubírat - tak vznikla směs vulgární komedie, rádoby vzletnosti Moliéra a normální akčně-westerno-historické mluvy. Dohromady děs. ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou chvíle, kdy bych chtěl být jako ty tři opičky .. hluchý, slepý a němý, protože vydržet tuhle slátaninu zasazenou do doby Tří mušketýrů (kteří se bohužel na plátně i mihnou) se nedá ani když máte smysl pro černý humor. Takže .. hluchý abych neslyšel ty příšerné dialogy (a ještě k tomu v dabingu) .. slepý kvůli hnusné hlavní hrdince, do jiné doby zasazeným kostýmům, obsazení Rocheforta a Depardieua a nakonec i kvůli nesmyslnosti příběhu samotného .. a němý? No dobře, jednu opičku beru na milost, abych vám všem mohl říct, že tenhle film si označení odpad víc než zaslouží. ()

Reklama

torn666 

všechny recenze uživatele

Podle komentaru co jsem precetl mam pocit jakoby tenhle film nebyl pochopen a radne docenen. Je to historicka parodie kterou je nevhodne porovnavat se skutecnou histori. Tohle neni film pro nekoho co ma rad dobrodruzne-komedialni filmy typu Sexi Pistols ale pro toho co se zabavi nad strestenymi komediemi s silenymi hlaskami. Nekolik znamych si nad timhle filmem jistou dobu "ujizdelo" a hlasky s neho pak padali u piva v hospode. "A ten treti prasek ?" (ve filmu jiz lezi na stole cokolada a kava) "To je dabluv prasek pane, tri nedele jsem nespal a tri dny mi stal". Vzhledem na to jak je v CR popularni treba "Kdo huli, ten umi" nebo online serial "Jednorozec Charlie" bych tady cekal mnohem vyssi hodnoceni. Tak spatny to opravdu neni, dialogy jsou stupidni asi natolik aby pri spravne podporene nalade byly vtipne, coz ale taky znamena ze bez toho pusobej na vetsinu lidi spis otravne. Navaznost scen je volnejsi, no to byl mozna i zamer - serie ruzne silenych scenek ktere spolu skladaji pribeh. Abych podporil jiste kvality ktere film ma davam za 3*, ale i bez podpory bych to radil jako podivnou historickou komedi-mozna satiru za 2* ktera by si sve priznivce urcite nasla pokud je uz vsechny neodradilo zdejsi spatne hodnoceni. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Královna má zálibu v S/M praktikách, následník trůnu vypadá jako obtloustlý transvestita obklopený několika štětkami, kardinál je na chlapečky a rozjíždí drogový kšeft s kolumbijským kartelem, královnin superagent to hraje minimálně na tři strany, kardinálův poskok KKK má vlastní armádu se špičatými čepicemi, tři mušketýři zapomněli odejít včas do důchodu a jakási vůdkyně gangu jménem Blanche v tom zmatku chce pomstít smrt svých rodičů. Celé to je natočené naprosto bez náznaku něčeho, jako je humor. Jen pro otrlé! ()

Delmondo odpad!

všechny recenze uživatele

Fujtajbl co tohle mělo jako znamenat? Nejdelších 90 minut mého života, doufám že mi ten ukradenej čas někdo vrátí. Když jsem Nahotě na prodej dal zcela vlastenecky a docela i zaslouženě buro, týhle píčovině musím fláknout odpad abych to alespoň trochu vyrovnal. Příběh úplně o hovně, v 17. století zlotřilej úchyláckej kardinál v podání Rocheforta (nevím kde se tam vzal) vyvraždí nějakou rodinu, z ní přežije jen malá holka Blanche ta se o mnoho let pozdějc rozhodne pomstít. Potom to nabere zcela nečekaný grády. Kardinál začne kšeftovat s drogama po kterejch mu pták může stát i tři tejdny, královna najde zalíbení v sado-maso praktikách, které zkouší na již zmíněným kardinálovi, její syn je infantilní nabuzlík co si rád hraje s děvkama, dále jsou tu přičmoudlej superagent, kovboj, Depardieu, Ku-klux-klan a celý je to řízlý westernem a podmáznutý naprosto úděsnou hudbou. Příšerný herecký kreace, zhovadilý kostýmy, debilní scénář a zřejmě i značně retardovaný štáb týhle kraviny vytváří jeden z nejhorších, ne-li úplně nejhorší film jaký jsem kdy viděl. Zničit to sedmi dýkami z Megída protože tohle je dílo satanovo! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama