Reklama

Reklama

Letadlo s civiliními pasažéry a několika politiky na palubě unesli teroristé. Vládní agent Dean Cochran musí dostat stroj za každou cenu bezpečně zpátky na zem, ale nebude to jednoduché... (oficiální text distributora)

Recenze (24)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak mam dalsi ultimatni zetko ve svoji sbirce a vzkazuju vam vsem tahnete k certu jako vzdy tu nikdo z odpadaru nepochopil smysl tohoto filmu takze toto je PARODIE vy uvedomely kritici! od zacatku jsem se kralovsky bavil uz od ty uvodni hlasky sakra on se zastrelil to bude stat hodne americanu zivot! najednou plesk teroristy poznate podle etnickeho zarazeni a profilu!! nebo jak tam bylo receno prezident potrebuje znat jejich narodnost aby vedel kde shodit bomby!!! plesk kdyz nekdo prostreli okno a vznikne podtlak zacpete to obycejnou taskou!!!! plesk teroristi se hadaj mezi sebou jeden chce prachy aby se mohl oddavat hrichu druhej je vernej muslim a chce sebevrazednej utok!!!!! plesk jeste nemate dost?! ten nejvetsi muslim co chce znicit symbol ameriky a nenavidi vse americke pak jde a aby to bylo pekne videt do kamery se napije Coca Coly!!!!! plesk všechno podtrhava neskutecna propaganda naroubovana snad do kazdyho dialogu a skoro ke kazdy scene z teroristama nam zahraje arabska hudba z paradnimy muslimskymy vokaly!! ja sem proste naprosto unesen uz dlouho jsem se takhle nechlamal a asi jsem jeden z mala co tu pochopili smysl tohoto filmu bohuzel opet to neni trash kterymu bych napalil plnej ceres ta rozklepana kamera a digitalni letadlo a efekty s nim to dost kazi skoda ale i tak je to desnej kopec srandy a ano pokud tu chce nekdo vykrikovat cosi o nevkusu tak kdo to jeste o mne nevi jsem zvrhly milovnik podobnych zrudnosti takze si strcte vase odpady nekam a polibte mi sos!!! ()

Sir-Filip odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím slabé filmy, ale tady si prostě nemůžu odpustit. Chraň Vás bůh dívat se na "Air Marshal" !!! a to platí i v případě, že jste ateisté!!! Soubor či spíše snůška všeobených klišé v kombinaci s absurdním příběhem je na mě opravdu moc. Nikdy bych si nemyslel, že film o uneseném letadle může být až tak špatný, ale zjevně může. Zdá se, jakoby si snímek vybral ze všech ostatních filmů jen to nejhorší a spojil to v sobě tak, aby vytvořil dokonalou krupici. Tohle je ale krupice, která se jíst nedá. Herci ve svých rolích působili jako soubor ochotníků !!! Film měl sice hlavu a patu, ale obě části byly velmi bolavé. Viděl jsem už hodně špatných filmů, ale být tohle ten první, který v životě vidím, musel bych NENÁVIDĚT film!!! Takže pokud se chcete vyloženě nudit tak jako jste se ještě nikdy nenudili, pusťte si tohle. Nezklame Vás to!!! "ENJOY IT !!!" ()

Reklama

Johannez odpad!

všechny recenze uživatele

Posledních 20 minut jsem strávil v nekonečném záchvatu smíchu - vynikající parodie na všechny letadlové filmy, která byla bohužel myšlena vážně. V každém případě se bulharským teroristům jejich záměr nepodařil. Ještě, že hlavní hrdina si dítě už udělal dopředu, protože po dvou mohutných terorkopancích už asi žádný dalši Air Marshal Jr. nebude.... škoda, těšil jsem se na další díly! ;-) ()

h.madlenka 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení vychází z toho, že jsem se celkově docela dobře pobavila (kombinace triků, které působí dojmem, že byste je zvládli taky, typicky americké silácké řeči a snad všech klišé akčních filmů, která vás napadnou). Celkově je to typické americké béčko až céčko, snažící se reagovat na události ze září 2001. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Výborná parodie. Kde jinde teroristi drží spolu, zde se navzájem hadaji a střili po sobě taserem, kde normalně pilotuje aspoň těhotná ženska, zde malý kluk... :-D No a to není konec. Majster ér maršál se nepozorovaně ze sedačky dostane až ke kokpitu a žádny z 6 terorisu si toho nevšimne... Film plný nesmyslů a nelogičnosti v čele s AK-47 v rukách americké speciální jednotky ( a to nejen v době, kdy jsou převlečení za arabáky). Musim taky zmínit animaci jak z omalovánky, to bylo něco. No a nakonec mě uzemnila hláška typu: "mám málo informaci... prezident bude chtít vědět, kterou zemi má vybombardovat...!" :-D Tohle jednoznačně nemůže spadat do kategorie akční thriller ale spíš komedie a za to, že jsem se fakt bavil dávam 2 hvězdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v bulharské Sofii. (Terva)

Reklama

Reklama