Reklama

Reklama

KOndoMEDIE

  • Česko S barvou ven (více)
Trailer

Obsahy(1)

Francois Pignon (tohle jméno se objevuje téměř v každé komedii France Vebera) je tichý ušlápnutý úředník v jedné středně velké firmě na kondomy. Dozví se, že má být vyhozen, jeho žena jím pohrdá, syn mu nemá co říct. Cítí se osamocený a zbytečný. Od sebevraždy ho zachrání nový soused, bývalý psycholog velké společnosti, který přesně ví, jakou ostudu si v současné době žádná firma s dobrou pověstí nemůže dovolit pouze, nesmí vyhodit na dlažbu homosexuála. A Pignonovi poradí jednoduchý trik, jak zůstat v zaměstnání. Za co jeho kdysi vyhodili, za to Pignona dnes naopak musí v zaměstnání „držet“. Vyrobí fotomontáž, na které je Pignon v gay klubu v poněkud choulostivé pozici a kterou spolu pošlou přímo šéfovi firmy. Nic se nešíří tak rychle, jako informace mezi kolegy. Události se však brzy začnou zúčastněným vymykat z rukou... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Nic proti homosexuálům nemám.. Ten buzerant!“ Hláška ředitele Rocheforta symbolizuje to šťourání do lidského pokrytectví, ale i přes poměrně inteligentní a nijak agresivní humor se nemohu zbavit dojmu, že se z potenciálu falešného vyautování a následného „odkopávacího“ vlivu na okolí dalo vytěžit víc. Divím se, že dosud nevznikla americká předělávka, kde by se role Auteuila chopil Steve Carell a na pozici „buzerobijce“, co rád šišatý míč, by ztrácel heteropůdu pod nohama Ferrellovic Vilík.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

***1/2 příjenmá,neurážející komedie,o chlápkovi,kterému se začne v životě dařit,až když se začně vydávat za homosexuála.depardieu v zajímavé roli jednoduchého hrubijána za kterého se díky dobře miřeným léčkám a zlomyslným našeptáváním stane ten největší mýlius na světě.nejvtipnější scéna,u který sem se fakt řechtal,je ta jak účetní drapne tu roštěnku,hodí jí na ten pult a hupsnou nato a mezitím je pozoruje banda zvědavých japončíku na exkurzi.máš kondom???sme přeci v továrně na kondomi!!! :-) ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Super, super, super... S odstupem času jsem si pustil opět Kondomedii a hle! Jaká to proměna... Poprvé jsem přes stromy neviděl les.... poprvé jsem čekal jen několik desítek minut nonstop komediální zábavy a čištění hlavy v tom dobrém slova smyslu, ale on ten film o tom vlastně až tak není... je to velice krásný, laskavý lidský příběh s humornými prvky, které jsou inteligentní, jemné a a vůbec... Prííííma a dík za skvělých 84 minut podívané pane Veber ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Komedie spíše úsměvná než třeskutě vtipná. Ona taky zpracovává téma v dnešní době stále bolavější. Hrozba ztráty zaměstnání, obava z toho, že už si člověk další práci nenajde, donutí nejednoho jedince k nejrůznějším šílenostem, aby si udržel místo, třeba v nějaké té blbé továrně na kondomy. Ale možná nakonec všechno dobře dopadne, hlavně neskákat z okna a nepropadat panice. ()

Idego 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se už dlouho nepobavil. Málo kdy u komedie řvu smíchy, ale scénám jako byl toustovač a zprávy nebo alegorický vůz se nedalo ubránit. Laskavý a inteligentní příběh o nevýrazném účetním, který malou lží změní životy všech okolo a hlavně sám sebe. A za zmínku stojí i skvělé herecké výkony všech hlavních postav. Velmi příjemné překvapení :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V době natáčení ve Francii žádná továrna na kondomy neexistovala. Filmová továrna byla postavena podle japonského vzoru. (Bernhardiner)

Reklama

Reklama