Reklama

Reklama

Recidiva

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá policajtka Pipa si už dávno zařídila nový život v odlehlém městečku. Do světa zločinu ji ale znovu vtáhne vyšetřování vraždy, do kterého se zaplete. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to dobry film. Tento mysteriozni detektivni thriller s rysujici se romanci ma slabe dialogy, recitovane jak na skolni besidce a neni moc dobre zahrany. Celkove zmatek. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Argentina se patrně rozhodla, že se zúčastní soutěže o nejnudnější a nejhloupější kriminálku letošního roku. Recidiva se stoprocentně umístí na nějaké z čelních pozicí, jelikož se najde jen málo věcí, které by se snímku daly přičíst k dobru. Napadá mě snad jen to, že poslední třetina je o poznání svižnější než zbytek filmu, nicméně i tak je plná nesmyslů a vyložených hloupostí, málokdy něco dává smysl, postavy jsou krajně nesympatické a výkony herců jsou těžce podprůměrné. Většinu času jsem si připadal jak v nějaké laciné telenovele, tohle má s kriminálkou jen pramálo společného. 1/10. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se napalil u Netflixu...znate takove ty zmatene, ne moc dobre natocene, moderni ceske detektivky? Tak takhle to presne vypada... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tady je to hodnocení stejný jako u filmu Tušení. Jen je to obrácený, Zpočátku poměrně pomalá věc, ve který hraje hlavní roli prostředí zlatý mládeže. A to mě vždycky unavuje. Druhá půlka docela odsýpá. a nelze si nevšimnout Luisany Lopilato, což je takovej ten vikanderovskej typ. Opravdu hezká. 50%. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama