Reklama

Reklama

Krvavá stopa

Obsahy(1)

Studentka Lara se dovídá, že její rodiče a malá sestra zahynuli v Rumunsku při autonehodě. Lara je zmatená, protože jí nikdo nedokáže říct, co přesně se stalo a sama netuší, co vlastně její rodina v Rumunsku dělala. Jako jediné řešení vidí vypravit se na místo nehody a pokusit se objasnit všechny okolnosti. Krátce po příjezdu ale lituje, že ji kdy napadlo do Rumunska odjet. Ona i její přátelé, kteří ji doprovází, se ocitají ve smrtelném nebezpečí. V okolních lesích totiž žijí děti, které se staly obětí genetického experimentu. Ten z nich udělal krvelačné bestie… (Vapet Production)

(více)

Recenze (40)

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Zde není potřeba se nějak výrazně rozpisovat ! Po 20 - minutách musí být každému jasné, do jakého paskvilu se pustil. Režisér musí být (určitě) velký fanda do hororů ...a tak si nejspíše řekl, když můžou jiní vypustit své " díla " do světa, tak proč né Já ! Špatné horory mi nejsou proti srsti, ale " čeho je moc, toho je příliš " ... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane kopa nelogických vecí...ktoré mnohokrát strašne bili do očí....na druhej strane Hitchcockovská atmosféra sálajúca z tohto filmu , ktorá bola podčiarknutá čiernobielimi zábermi.....plus z zaujímavý strih a kamera...( ikeď tie môžu budiť u kritického diváka dojem amatérnosti )......je to ten tip hororu, ktorý treba brať trošku menej vážne aby vzbudil vo vás dobrý pocit z jeho sledovania. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S nemeckou filmovou produkciou, vrátane tej horrorovej, nemám dobré skúsenosti. Takže to bolo prvé varovanie, že snímok "Krvavá stopa" (Bukarest Fleisch) bude slabota. Tiež ma už neraz zamrzelo, že som sa nudil pri filme, ktorý sa produkcia rozhodla točiť v Rumunsku. To bolo varovanie číslo dva. Tretím varovaním bolo meno neznámeho, neúspešneho režiséra Andy Fetschera. No i tak som si predsa len tento nemecký horror pustil. Vďaka tomu, že som nemal nijak zvlášť veľké očakávania som to ako tak zvládol dopozerať až do konca. Bola to nuda, hlúposť a ten nezmyselný lesbický záver to úplne zabil. Nemecká pičovina. * ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Děsně stupidní film. Prý podle skutečných událostí. KECY. To mi chtějí namluvit, že holčička sežrala plechovku s masem a pak lezla po zdi do druhého patra? Spoustu nelogických věcí. Hlavní hrdinka : příšerně nesympatická kráva. A těsně před koncem..... jedna postřelená, druhá pošahaná, ale navzájem si lízaly frndy. To byl hnus! Film označuji jako "odpad roku 2009" ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní thriller který se pyšní "Podle skutečné události" a divák jen žasne. "To myslely vážně"? Přijde mi to spíše že si z nás dělají soudruzi srandu. Nicméně filmu pochvaluji atmosféru a kameru která tomu dopomáhala, a pár celkem vydařených scén(hlavně nástup dětí). Nicméně hlavní postava je tak příšerná že jsem chtěl aby natáhla bačkory hned od začátku. Pár lekaček film nezachrání a gore který ve filmu moc není nenadchne, a tupost postav už vůbec(který idiot si položí rozbitou skleničku na zem hned vedle postele?). Ale i tak se podle mého jedná o takový klasický průměr, ale film měl na víc, takhle mi zbyla jen poloatmosférická naháněčka na kterou nejspíše rychle zapomenu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama