Reklama

Reklama

Vrah v mém domě

(TV film)
  • Německo Mörder in meinem Haus, Der (více)

Obsahy(1)

Sarah Bergerová (Katja Weitzenböck) odchází od svého manžela Thomase (Zoltan Bács), který je alkoholik. Se svým pětiletým synem si najdou nový domov, kde chtějí začít nový život. Rychle se spřátelí s novými sousedy. Především s Nickem Adamsem (Helmut Zierl), který ji jednou zachrání před jejím dotěrným manželem, který ji nechce nechat jen tak odejít. Sarah se s Nickem sblíží. Ve stejnou dobu ji začne někdo terorizovat. Neví sice, kdo to je, ale podezírá svého manžela. Ten však přísahá, že on to není. (videofil)

(více)

Recenze (2)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Trochu to připomíná německou verzi amerického filmu Někdo se dívá, jen místo vždy a všude souložící Sharon Stone tam je cudná Katja Weitzenbock, která je sice taky pěkná blondýnka, ale jak už jsem řekl... no nesvléknese :o( ()

videofil 

všechny recenze uživatele

Tak abych pravdu pověděl, německou televizní tvorbu jsem měl vždycky rád. A kriminální thrillery také. Do tohoto filmu jsem se zamiloval hned napoprvé, když jsem ho uviděl. Hned jsem věděl, že až ho budou v televizi dávat znovu, že si ho natočím na video, což se taky stalo. O obsahu se rozepisovat nebudu. Kdo ten film ještě neviděl, ať se má na co těšit. Herecké výkony jsou standartní. Snad nejznámější hvězdou celého filmu je Helmut Zierl, kterého zde dabuje Daniel Dítě. Jediné, co se mi na celém filmu nelíbí, je scéna s tím mrtvým ukřižovaným psíkem. Násilí na zvířatech nemám rád v žádných filmech. Osobně bych uvítal tento film na dvd. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama