Reklama

Reklama

Nikdo neslyší tvůj křik

(TV film)
  • Německo Urlaub im Orient - Und niemand hört dein Schreien (více)

Obsahy(1)

Lékař Martin a jeho přítelkyně si vyjedou do Maroka na luxusní zájezd, který vyhráli. Brzy ale zjistí, že se v hotelu dějí podivné věci. Nejprve tam zemře mladá pokojská a po ní je nalezena mrtvá jedna z účastnic zájezdu. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Achtung, achtung!!! Z naší Zemské léčebny pro duševně a nervově choré uprchlo větší množství pacientů. Dle našich informací by se měli pohybovat na území Maroka mezi tamní psychicky narušenou komunitou. Jde o jedince všedního až nesympatického vzezření, snadněji je poznáte podle chování na úrovni debility a imbecilního žvanění. Doporučujeme jejich blekotání neposlouchat dlouhodobě, akutně hrozí přenos nákazy, projevující se výrazným poklesem IQ. Pokud chovance zahlédnete, neváhejte s použitím libovolné zbraně - ideální k jejich eliminaci se jeví dálkový ovladač od TV. Jestliže nějakým nedopatřením vlastníte DVD, vhoďte jej do drtičky - ještě před shlédnutím, ať neskončíte u nás v klecovém lůžku! Máte-li na HDD pirátskou kopii (jistě nechtěně stažený fake), jedná se o nebezpečný virus a bude nutné harddisk urychleně přeformátovat. Pozitivní zprávou je, že se pacienti vyskytují v relativně zajímavých exteriérech, jejich putování má nepatrný, skoro nepostřehnutelný nádech potenciálu... a jedna z pacientek není fyzicky úplně hnusná. 30% ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Zápletka zajímavá, nicméně pointa nakonec žádná. Jak je to možné? sama nevím. Konec nahovno (každý se už teda těšil na happyend a ono nic), chování lidí úplně mimo a být tou ženou, rozhodně bych utekla lépe. (slovní obrat utéct lépe je divný, ale kdo to uvidí pochopí). Nejlépe to asi vystihuje Isherwoodův koment. p.s. udělat si boty z oblečení by mě napadlo ještě dřív než bych udělala krok na kamenitou pout stejně tak jako nemávat na podezřelé osoby na motorkách ()

Reklama

paniColombova 

všechny recenze uživatele

Kdyby film nedopadl jak dopadl, dala bych mu i o hvězdičku navíc, ale tím trapným koncem film ztratil celý smysl. Panebože kde je logika celého dění? Přemýšlel u toho někdo vůbec? Ten chlap na konci zemře jen proto, aby NEOPEROVALI jeho snoubenku. Bravo, ano, určitě je lepší zemřít než kdyby ji JEN operovali - ona přece mohla v klidu dál žít a oba mohli být živí a šťastní, ale on radči zemřel. Dnes si raději lidé vybírají smrt před operací. Zajímavá myšlenka režiséra. Ne, fakt mě přišel konec k smíchu. A aby toho nebylo málo, ten marocký přítel pomáhal tomuhle chlápkovi právě proto, aby nebyla smrt jeho dávno zemřelé snoubenky zbytečná a nakonec ten chlápek zemře. Tak nějak mě přišlo, že smrt té jeho snoubenky asi opravdu zbytečná byla. A vůbec, všechno to snažení v tom filmu vlastně bylo nakonec zbytečné....... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Když nemůžete v noci spát, řeknete si že oceníte i německý šestákový thriller, který vám Prima nabídne někdy okolo půlnoci. Zvláště, když začátek o tajemném hotelu, kde podezřele umírají lidi, vypadá jako solidní starosvětská pocta hororovému žánru. Jenže sotva se hlavní hrdina pustí do rozpálených marockých ulic na vlastní detektivní pěst, začne na vás vyskakovat z obrazovky jeden ‚wtf?!‘ moment za druhým, kdy se hrdinové chovají jako naprostí kreténi, jimž někdo vytloukl z hlavy logiku a zdravý rozum. O jejich protivnících nemluvě. A ten závěr s promluvou a zájmy jak od klasického bondovského záporáka… auvajs! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama