Reklama

Reklama

Silent Madness

Trailer

Obsahy(1)

Howard Jones mal konečne šťastie. Po rokoch ho prepustili z ústavu pre mentálne chorých a on môže ísť domov. Doktorka Joan Gilmore však zistí, že došlo k pochybeniu a pacient sa dostal na slobodu omylom. Neostáva jej tak nič iné, než sa vydať po jeho stopách. Pátranie ju zavedie do malého mestečka s neslávne známym dievčenským internátom, dejiskom dvadsať rokov starého masakra, pri ktorom zahynulo päť mladých študentiek. Vrahom bol, ako sa to dalo čakať, Howard . Obyvatelia mestečka traste sa, teraz nastal ten pravý čas na pomstu všetkým, kvôli ktorým ho na dlhých dvadsať rokov zatvorili do sanatória... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na mě tenhle psychopat dobře zapůsobil je škoda že vražedné scény byli okaté a nedotáhle ale film měl svojí mrazivou a místy i strašidelnou atmosféru takže ten film nemůžu uplně až zahodit. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Pozapomenutý slasher, jehož největší zajímavostí je "IN 3D". Hned od začátku je nám známa vrahova identita, bohužel jde o neikonického a nemaskovaného kriminálníka, který byl kvůli administrativní chybě propuštěn ze zařízení pro duševně nemocné. Bodycount je poměrně vysoký, ale gore nestálo za nic. Jedinou zapamatováníhodnou scénou je usmrcení svěrákem, v ostatních případech se podepsal nízký rozpočet. Alespoň, že herecké obsazení bylo sympatické, a dobře zvládnutý hudební motiv můj celkový dojem vylepšil. Silent Madness je určeno pouze pro skalní příznivce slasheru a nikomu jinému jej nedoporučuji. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film hlavne pre hardcore fanúšikov 80s slasherov, kde síce tiež nepatrí medzi špičku, ale mal by potešiť. Za seba môžem povedať, že potešil. Má to tú krásnu early 80s slasher atmosféru, killer je síce bez masky, ale bodycount je miestami vcelku vynaliezavý(zverák), mihne sa herečka zo Sleepaway Campu, a prostredie campusu a okolie je pre slasher ako stvorené. Pointa je síce pre zasvätených fandov odhadnuteľná, ale poteší, záverečná naháňačka obstojná. Ale ako hovorím, je to hlavne pre ľudí, čo vedia tento dlho nezohnateľný flick, teraz v skvelej kvalite, doceniť. ()

Reklama

Reklama