Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedemnásťročná Devon sa zaľúbi do svojho atraktívneho učiteľa matematiky Jima. Snaží sa zblížiť s jeho dcérou Annique a robí všetko preto, aby sa uistila, že jeho bývalá žena Marissa a terajšia priateľka Rachel sú von z hry. Posadnutosť Davon je tak veľká, že sa nezastaví pred ničím, ani pred vraždou. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Brylin 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem čekal, že Devon (Megan Park) ukáže i něco víc než jen zamilovaný kukuč, ve kterém se mísí šílenství a posedlost láskou, ale nic! O to víc mrzí 90 promarněných minut. Postavy jsou více méně černobílé a ploché, příběh poměrně triviální a hloupé dialogy i absence erotických scén nakonec stojí tento snímek lepší hodnocení. I přes nesporný půvab vyšinuté Devon tedy uděluji pouze jednu hvězdu. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Devon je jedna z typických blondýnek, ovšem má pár neobvyklých vlastností. Krom toho, že je úplně blbá a nadržená, pochází také z bohaté rodiny. To zřejmě vyvolalo mylnou představu, že se svět točí jen okolo ní. Je to sebestředná, narcistická, zlá a psychopatická kráva, kterou jsem měl nejdříve chuť osobně ubít nějakým kyjem, jen kdyby to šlo. Poté už mi jí bylo ale i trochu líto, protože to nemá v hlavě v pořádku, a tak bych hlasoval pro humánní způsob utracení nějakou injekcí... No prostě chudák učitel, když se srazí s něčím takovým. Film ale za moc nestojí, 40%. ()

Reklama

karmenka odpad!

všechny recenze uživatele

O la la, kde su tie casy, ked sme ako male zaby na zakladke nedychali pri kazdom diele Baywatch, kde sa zjavil Matt Brody, cize mlady a krasny David Charvet! To bolo jeho 5 minut slavy a mal by sa hlboko zamysliet nad svojim dalsim hereckym vycinanim... The perfect teacher je cistokrvny odpad, vykony nulove, ucitelova priatelka ma najnemoznejsi uces vsetkych cias a tie dialogy... O moj boze zachran zvysky mojej zdravej mysle! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní snímek zabývající se problémem, který se občas i dnes někde vyskytne a myslím že je dobře, když se na to stále upozorňuje. Žákyně jedné nejmenované školy se zamiluje do svého učitele a aby ho získala je schopná jít i přes mrtvoly. Příběh tak sleduje onu dívku s respektem a cílí na její psychologii. Nezapomíná se ani na učitele, který ji bere jako každou jinou žákyni. Občas ji pochválí za studijní výsledky, ale bohužel si neuvědomuje, že dívka si to vykládá zcela jinak. Hrozba se kumuluje až do nepřekvapujících událostí. Na ději mi vadí, že určité aspekty jsou značně zjednodušené. I s ohledem na to, že je to natočeno pro Tv, by mohl být scénář krapet propracovanější. Démoničnost dívky však byla vyzdvižena dobře. Zamilovanost zkrátka dokáže s člověkem udělat divy, tak bacha. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Alfa samec Jim, jehož jediným mužem v životě byl jeho otec, má trable s pohlednou blondýnkou. Vlastně si za to může sám; nemá být tak krásný, vtipný, šarmantní, opálený, svalnatý, majetný, s malou dcerkou k tomu. Jak má potom taková obyčejná blondýna pochopit, že Jim není hrací automat, do kterého hodí dvacku a ozve se "ano!?" Vzdor tomu, dokonalého učitele si představuju tak, že by si s ní i přes to všechno dokázal užít. Nebo snad někdo z nás těch 90 minut seděl u televize z jiného důvodu než pro čekání, až se Devon svlékne? ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama