Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex West je psychicky narušený muž, který téměř dvacet let žil ve státním blázinci, kde se spřátelil s Normanem Batesem. Když Norman zemře, zdědí po něm Alex jeho nechvalně známý motel, který se rozhodne uvést znovu do provozu. (henrycruel)

Recenze (5)

Visáč 

všechny recenze uživatele

Televízny pilot priživujúci sa na kvalitnej značke, totálne mimo kontext. Bates Motel ako povznášajúce magické miesto, kde čas plynie pozpátku. Viac jak k Hitchcockovi to atmosférou tiahne k Twilight Zone. A Bud Cort je presne ten typ ujeťáka, akého chcete v bizáre takového kalibru vidieť. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z největších odpadů všech odpadů, co jsem kdy měl možnost spatřit. Scénárista asi posvačil kombinaci nudnosti, soplu, zbytečnosti a televiznosti a režisér ho v tom/u toho asi podporoval masírováním prostaty. Marně hledám nějaká pozitiva, ale můj mozek se ocitl v mlze opovržení tímhle nedodělkem, který by vůbec neměl souviset s žádným z Psych (a s tím Hitchcockovým už vůbec ne - tohle totiž není žádná pocta, ale výsměch). Začněmě s hlavním hrdinou - jakýmsi Alexem z psychiny, kterej se dostane ven a podědí. To je celkem fuk, děj je stejně tak blbej, že to je úplně jedno, co se tam děje. Chci se ale zmínit o obsazení. Ten herec byl úplně totálně strašnej - lépe by se hodil do role plivátka. Vsadím se, že v mládí ho určitě museli šikanovat, později znásilňovat kněží a nakonec se určitě stal teploušem, protože s tím jeho ksichtem, postavou, chováním a hereckým NEnadáním si musel sám nabíhat na vidle. Utrpení a strach mu pravděpodobně ulpělo na obličeji, protože kdykoliv je v záběru, propadám zoufalství. Pak je tu ta krátkovlasá mužatka, která se chová jak suverénní vtěrka a taky vypadá jak typ nepřitažlivé lesby. Herecky jsou oba na úrovni ptakopyska na lysohlávkách. Děj se točí kolem renovace motelu, ale pak se tam úplně odnikud zjeví nějaká anonymní spisovatelská milfka lačná po sebevraždě a od té doby nám ji cpou, jak kdyby nám po ní něco bylo. Vše se najednou točí jen kolem ní a jakési párty, která se zčistajasna začla v motelu konat. Trvá to. A pak přijde nejhorší zvrat. Spíš zvratek. Zvrhne se to totiž v duchařinu. Duchařinu? Co má kurva duchařina společnýho s Psychem? To už je opravdu poslední kapka. Ano, můj komentář obsahuje spoilery, ale záměrně jsem na to neupozornil, protože by to mělo působit jako varování před tímhle hovnem. A já se ptám: stala se tam za celej film vůbec nějaká vražda? Je tam vůbec krev? Je tam vůbec něco? Vůbec nic! Chce se mi zvracet! ()

Reklama

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku naozaj slušná nuda. Vlastne takmer celý film. Z letargie ma vytrhli len udalosti po príchode prvého zákazníka a vtipný koniec v štýle Scooby Doo. Hlavný hrdina je celkom sympaťák. Inak nič. Celkom milé doplnenie pre fanúšikov Psycho série ale kvalitatívne slabé. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poté co byl Norman Bates usmrcen ve vězení(tedy aspon myslím) tak jeho dům dostane jeho synovec, ten je takový plachý. Když se tam dostane tak se zdá že Bates není úplně pryč. Typické béčko přižívající se na kvalitní značku. Ale tentokrát je to moc pěkné. Chvíli ze začátku jsem myslel že koukám na duchařinu ale ne. Je to spíše mysteriózní. Pro fanoušky Psycha slušná alternativa, pro ostatní nejspíše nuda. Ale já byl spokojenej. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film je pilotním dílem plánovaného seriálu, který nebyl nikdy vysílán. V roce 2013 vznikl seriál se stejným názvem, který se dějově vrací před Hitchcockův první díl série. (jakear)

Reklama

Reklama