Reklama

Reklama

Klíče od domu

  • Itálie Le chiavi di casa (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

První setkání mladého otce s handicapovaným synem není jednoduché. Postupně však mezi nimi vzniká silné pouto. Tyto Klíče od domu otevřou i vaše srdce... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (10)

Damiel 

všechny recenze uživatele

54 % - Tuhle variaci jsme viděli už několikrát, vzpomeňme například kouzelného Rain Mana. Klíče od domu bohužel kromě tklivého námětu nemají mnoho dalšího co nabídnout. Film má mnoho nudných pasáží a málo výrazný konec. Citlivější povahy možná uroní nějakou tu slzu, ostatní se spíš budou nudit. DVD dokonce nemá ani české titulky a celkově působí dojmem, že ho někdo udělal doma v amatérském authoringovém freeware-programu. Tohle HCE krutě nezvládli. ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

Určitě velmi kvalitní, cenami oceněný film, který mě bohužel nezaujal ani nedojal jak to určitě film v plánu měl... - 1. 12. 2009 - 40% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Časté téma - vztah rodiče a hendikepovaného dítěte. Pozornost člověka (diváka) nepřitahuje, protože většina lidí od obeznámení se s tím co je to taky lidský život utíká. A přece existují i filmy, které jsou u širšího publika populární, ale to díky jiné výstavbě vypravování, než je tenhle film. Třeba - Přelet nad kukaččím hnízdem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama