Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladou ženu těsně před svatbou začínají ve spánku pronásledovat noční můry o démonech. Po probuzení zjišťuje, že její démoni se stávají skutečnými a začíná docházet k hrůzným vraždám. (Chatterer)

Recenze (6)

Sludger 

všechny recenze uživatele

Osemdesiatkový horor, tak ako ho milujem. Praktické masky, gore, silná atmosféra, temný až mysteriózny príbeh. Samozrejme berie si to veľa z Nočnej mory  z Elm Street, dokonca by som povedal, že aj z Hellraisera, ale neprekročí hranicu vykradnutia. Pokiaľ miluješ horory z osemdesiatych rokov, tak sa ti bude páčiť tiež. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Dream Demon (Director's cut) je vizuálně zajímavý hororvý snímek s nemalým množstvím kvalitních gore efektů a notnou dávkou hypnotické atmosféry a snového prostředí (několikrát jsem si během projekce vybavil třeba Hellraisera). Jak už je z názvu patrné, hlavním motivem filmu je snovost, která srší z každé scény a působí silně znepokojivě, ale zároveň bohužel snímek mírně podkopává, protože zpomaluje už tak dost řídký děj. Svižnější tempo by prospělo, ale i přesto vidím Dream Demon vcelku pozitivně. [Sitges 2018] ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to evidentní vykráídačka filmu (kultu) Nightmare on Elm Street. Holka ve spánku prožívá hrozné noční můry,pronásleduje ji jakýsi odporný popálený chlap, potom do snu vtáhne i kámošku. Celýfilmy se odehrává v přítmí, takže je dobrý se na něj koukatvečer ... Má to perfektní atmosféru, to se musí fakt uznat! Ale je to pořád dokola a časem to nudí. Počřád se běhá tam a zpět, občas se objeví něco vošklivýho, ... no posuďte sami. Není to špatný, má to něco dosebe, hlavně z počátku, ale ta monotónnost mě pak už fakt nudila. Pěkné 3*. Doporučuju všem, mnoha lidem se to jistě líbit bude, ale pro mne tohle moc není ... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto je asi prvý horor, kde som vítal každé jedno prelínanie sna s realitou. Nečakal som teda, že ma horor z 80. rokov takto dostane, a je to tu. Už v úvode ma potešila parádna gore scénka, takže som vedel, že to bude stáť za to. Nevesta tam pri oltári odmietla svojho nastávajúceho, on jej jednu vylepil, ona mu to vrátila, ale až tak, že mu odpálila hlavu. Mal som ináč pocit, že sledujem kombináciu Nočnej mory z Elm Street a Hellraisera. Dokonalý horor, výborné herecké výkony, zaujímavý námet, brilantná atmosféra a podarené masky. Tej brutality napokon až tak veľa nebolo (o tú ani veľmi nešlo), ale keď sa už objavila, tak to rozhodne stálo za to. Nemám ani čo vytknúť, bolo tu jednoducho všetko. Pre mňa je to dokonca jeden z najlepších démonických hororov, aké som kedy videl. Len ma mrzí, že takáto raritka nikdy nevyšla na DVD a asi ani nikdy nevyjde. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama