Reklama

Reklama

Ve sněžné pasti

Obsahy(1)

Barbara Cates a Liz Garnett byly kdysi nejlepšími kamarádkami. Potom je však osud rozdělil a každá šla svou cestou. Jedno však mají i po deseti letech odloučení společné. Obě jsou ve svých profesích úspěšnými ženami. Ovšem zatímco Barbara je šťastně vdaná, Liz je už dlouho rozvedená a právě kvůli bývalému manželovi se ocitá ve vážných potížích. Její bývalý manžel byl odsouzen za krádeže a vydírání a nyní se vrací propuštěn na podmínku a je odhodlán dostat zpět dva miliony dolarů, o nichž se domnívá, že je má Liz. Když je žena napadena v garáži svého domu, věří, že za vším je její pomstychtivý bývalý manžel, a tak využije příležitost uniknout z města, která se nečekaně naskytne v podobě Barbary Cates a její nabídky. Barbara by ráda obnovila dávné přátelství a protože právě jede do hor obhlédnout chatu, kterou chtějí s manželem koupit, pozve Liz, aby jela s ní. Na místě se setkají s přátelskou realitní agentkou Sarah Hotchkiss, která je odveze k odlehlé chatě ležící uprostřed nádherné zasněžené krajiny. Chvíle pohody však velmi rychle vystřídá nervy drásající napětí. Jejich podezření, že jsou sledovány, se mění v nebezpečnou jistotu a tak znepokojená Barbara telefonuje svému manželovi Gunarovi naléhavou prosbu o pomoc. Jenže zatímco Gunnar spěchá manželce na pomoc, neznámý pronásledovatel je přestává skrývat a napadne je. A navíc se strhne zuřivá sněhová bouře, která obě ženy odřízne od cesty a uvězní je v odlehlé chatě. Dokáží se neznámému útočníkovi ubránit do doby, než dorazí pomoc? A opravdu jsou všichni tím, čím se na první pohled zdají být? (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ste okej?“ – „Ani nie, kamarátkin manžel sa premenil na Charlesa Mansona.“ Ak nemáte nič proti nenáročnému psychologickému trileru z americko-kanadskej koprodukcie, prídete si v príjemne obyčajnom trileri V SNEŽNEJ PASCI na svoje. Scenár je predvídateľný a z hercov/herečiek stojí za spomenutie len Erika Eleniaková („Baywatch“, PREPADNUTIE V PACIFIKU, NÁMORNÁ POLÍCIA), aj to len kvôli účesu. Takisto režisér asi nikdy nedostane Oscara, ale ak dnes večer nemáte čo robiť... Dvojnásobne ak sa vám páčila „snežná“ časť z OSOBNÉHO STRÁŽCU. ()

Mrdada 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jak je možné natočit takovou nereálnou blbost.Kdo na to dává peníze?Manžel co se vrací z vězení je dlouho štastně ženatý.A ty dialogy.Já jsem tvoje nejlepší kámoška,to tam padlo asi 20 krát.Jdu do lesa hledat cizího psa.Je strašná bouře a tam jen trošku zasněží a jiné blbosti,copak to nikdo z tvůrců nevidí?Hvězdu dám za krásnou krajinu. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ne, dát k sobě fotomodelku a dívku měsíce magazínu Playboy, pokusit se vyvolat napětí a současně nechat ty dvě slípky kvokat, to fakt nejde, to spíše zavánělo ultra komedií než napětím. Jediný co mě udržovalo v napětí, bylo očekávání kdy Erika Elenika ukáže své pověstné bujné poprsí a právě zde přišel totální šok. Za celý film jsem neviděl ani půlku jednoho prsa. To bylo strašný zklamání, ale zase ty dialogy, ty dialogy "Já tě zabiju." "Tak to už tu nemám co dělat." Tomu se říká léčba šokem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Primitívny televízny thriller s predvídateľným dejom a blbým záporákom. Jednu hviezdičku dávam za krásku Eriku Eleniak a druhú za Moniku Schnarre. Hlavným plusom filmu je, že sa tvorcovia za vreckové nesnažili natočiť akože akčniak bez akčných scén, ale thriller v ktorom absencia peňazí toľko nebije do očí a divák si vystačí s pohľadom na dve pekné baby. 4/10. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Žiaden prekvapujúci zvrat, či nebodaj originálna pointa, miesto toho plno nepravdepodobností, chybičiek a hlavne úplné nelogické správanie sa postáv. Spoilery: niekto ich prenasleduje a vedia, že sa skrýva niekde pri chate, ale ony v noci vyjdu von, ba dokonca do lesa hľadať chatárkinho psa, pričom cez deň bol im ešte ukradnutý; zranená ostala celú noc vonku v ukrutnej zime v jednom pulóvri a ráno bez akýchkoľvek ťažkostí vstane, opráši sa a ide ďalej; hrdinka uviazne v prevrátenom aute, zločinec sa chce k nej dostať a chce auto zapáliť, ale ona povie, že peniaze sú práve v aute ukryté, on jej samozrejme uverí, ona zatiaľ vylezie a happy end. Čo k tomu dodať?! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama