Reklama

Reklama

Ukázková rodina

(seriál)
  • Jižní Korea Mobeomgajog (více)
Jižní Korea, 2022, 7 h 34 min (Minutáž: 42–50 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Profesor věčně bez peněz omylem okrade kartel. A jak teď má ochránit rodinu, která se mu rozpadá? No, bude se muset dát na pašování drog. (Netflix)

Recenze uživatele Petrmachovec k tomuto seriálu (10)

Epizoda 1 (2022) (E01) 

Docela překvápko. Ano, je to trochu víc inspirované Breaking Bad, ale i tak tam většinou cítím něco víc. Postavy jsou zatím sympatické a vše je až překvapivě dobré. Zatím moc fajn 8/10. ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

Já fakt nevím co říct. První epizoda obsahovala scény, jenž moc nefungovaly, ale tady jsem se fakt nenudil a moc negativního jsem taky nenašel. Nečekal jsem, že zde bude takováhle nápaditá akce, a ona je tu dokonce dvakrát. Ano, trochu problém je soundtrack, který se opakuje, ale jinak skvělý. Moc se mi též líbí práce se dvěma hlavníma mužskýma postavama a to, jak nikdo (až na manželku) zatím není otravný. 9/10. ()

Epizoda 3 (2022) (E03) 

Lehce slabší díl, ale aspoň se dostáváme k slíbenému dějí ohledně kurýra. Ještě bych rád zmínil to, jak máme pohled z mnoha stran, díky tomu fandíte snad všem postavám a působí to trochu jako GoTko s drogami... 7/10. ()

Epizoda 4 (2022) (E04) 

Cokoliv ohledně kartelu a drog je skvělý, linku s manželkou chápu, ale obešel bych se bez ní, plusem je, že zde máme méně poldů, jejichž storyline nepatří k tomu, co bych v seriálu vyhledával. Z celkové první akce jsem ale zklamaný, čekal jsem víc... 7/10. ()

Epizoda 5 (2022) (E05) 

Dostatek zvratů i dějová linka s rodinou, která tady funguje nejlépe, stačí k spokojenosti. Doufám, že se po pár slabších epizodách v tomhle tempu udržíme. 9/10. ()

Epizoda 6 (2022) (E06) 

Zase pecka... Tentokrát je to plné emocí a docela fajn twistů. Nový hráč vypadá zajímavě a mohl by vše změnit, jsem spokojen, ač pořád vyčkávám na nějaké řádné úmrtí. 9/10. ()

Epizoda 7 (2022) (E07) 

Boží epizoda, detektivové jsou konečně opravdu zábavní, stejně tak i rodina. Postava dědy je skvělá a děsivá, asi prozatím nejlepší vedlejší antagonista. Linka s kartelem rozjíždí drsnou hru a já se těším na další epizody. 9/10. ()

Epizoda 8 (2022) (E08) 

Skvělá hra na kočku a myš, kdy si neustále nejste jistí, kdo jde po kom. Finální twist boží, jen škoda automobilové honičky, která byla zvláštně digitální a mázlá, zmateně sestříhaná a vůbec se nehodila do tempa seriálu. Ale jinak boží. 9/10. ()

Epizoda 9 (2022) (E09) 

Vyvrcholení dvou dějových linek a vyřešení záhady je skvělé, opravdu, mám ale pocit, že si v této epizodě vše doslova vystříleli a i přes ticho před bouří (hlavně na začátku epizody) mám prostě z finále strach, ale uvidíme, zatím nejlepší epizoda. 10/10. ()

Epizoda 10 (2022) (E10) 

Po minulých (a lepších) epizodách je finále nakonec zklamání. Vše je uzavřeno poměrně dobře, ale já prostě potřeboval více úmrtí, zemřou nám tu 3 vedlejší postavy, toť vše, žádná drsné tečka, jež by mě vyděsila, či překvapila, nic. Vývoj dědovy postavy se mi líbil, ale i tak dle mě přišel o potenciál. Čekal jsem víc, škoda. Pokud bude ale pokračování, doufám, že se bude nést v tónu dílů 1-2 a 5-9. Každopádně na to kouknu. 6/10. ()

Reklama

Reklama