Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o ženě, která se rozhodne opustit svého manžela a nenápadně se vytratit z města. Plán se změní, když se stane rukojmím mladého bankovního lupiče. Následující cesta je plná bouraček, karambolů a dokonce i trochou romantiky... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Handle 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní film. Neříkám, že špatný, ale ani né dobrý. Koukat se na to dá, ale poté Vám hned vyšumí z hlavy. Zvláštní herecké obsazení, zvláštní děj, jak říkám, všechno velmi zvláštní. Ani nevím, co si o tom myslet, avšak měla to být spíše Komedie nebo ne? :) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. V popisu chybí asi nejdůležitější žánr - a to komedie. Musím říct, že jsem se párkrát docela dost nasmál. Film je natočen s neskutečnou lehkostí, jemným humorem, občas jsou tam fakt vtipné scény a hlášky a k tomu navrch roztomilá a překrásná Susan. Člověk by nevěřil, jak někdo může v 53 letech vypadat tak dobře. Susan vypadala opravdu skvěle a i skvěle hrála. Velice dobrý výkon. Až trošku ten konec by do toho nepasoval, jakoby tvůrci nevěděli, jak to ukončit, ale až tak špatné to nebylo. Velice příjemný snímek, který mě bavil a rád se na něj mrknu znovu. Howgh! ()

boombang 

všechny recenze uživatele

A mně se to zrovna moc líbilo. Strašně milý film, i když je téměř bez vtipu, bez akce a plný těch otravných amerických cetek a klišé. Tu čtvrtou hvězdu dávám za stále krásnou Susan. ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

No u mňa dosť slabé a nudné až tak, že ma neskutočne bralo do spania. Ani tie herecké výkony neboli nejako presvedčivé. ()

Reklama

Reklama