Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý teenager Fraser Sweeny zbožňuje nadevše dívku Ginny Grafton. Neví však, jak by si ji získal, a tak ji jen tajně sleduje a fotografuje. Jednoho dne se mu dostane do rukou lístek jejího přítele, který jí chce pozvat na schůzku k řece. Fraser si nechce nechat ujít příležitost, dorazí na určené místo dříve a ukryje se na stromě. Namísto předpokládané milostné schůzky se však mladík stane svědkem tajného obchodu s drogami mezi veteránem vietnamské války MacDonaldem a dvěma zločinci - Rowdym a Kurtem. Dojde k hádce a ozve se střelba, při které jeden z gangsterů unese nešťastnou Ginny. Fraserovi se to všechno podaří zachytit na film svého fotoaparátu. Najednou si představí, že kdyby se mu podařilo milovanou dívku zachránit, určitě by se do něj zamilovala. Požádá proto o pomoc zkušeného MacDonalda. Ten má také zájem najít oba gangstery, jenomže ne s neohrabaným Fraserem. Mladík mu však ukáže naexponované snímky, na kterých je Mac společně s únosci. A tak nakonec neochotně souhlasí, že budou pátrat spolu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli fotky a "omladina" a taky láska.V tomto filmu jde mimo jiné o to,jak zapůsobit na opačné pohlaví.Dávám 3 hvězdy a to hlavně za výkon Michaela Dudikoffa a ústřední mladá dvojice je taky dobrá.Hodnotím tento film 50 procenty.Výkony vcelku dobré a akční hvězda utíká s mladíkem před zločinci na motorce. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Snaha Michaela Dudikoffa být alespoň trochu relevantním hercem a nejenom akční mlátičkou zde dostává zásadní trhliny. Tahle „pohodovka“, kromě svého velice nudného a bezkrevného zpracování, snad kromě překvapivé ztráty panictví hlavní postavy, nepřináší žádný rozvoj charakteru. Plejádu mladých a naprosto nesympatických herců mohl teoreticky Dudikoff zachránit svým sympatickým dobrákem z donucení, ale jeho herecký talent zkrátka nestačí. Již podle jména režiséra, který režíroval například Schwarzeneggrova Herkula, bylo jasné, že dostanu maximálně průměr, ale ono to kvalitou nemá ani na ten průměr. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bohuzel Dudikoff v tyhle super akcni komedii nezachrani nikoho spis vyzyvam zachrante nas pred nim! s trochu povedenejsimy kecy a normalnejsimy hrdiny bych to mozna vzal ale takhle ne ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Milá akčná komédia, v ktorej bezkonkurenčne najviac zaujme Michael Dudikoff, hrajúci síce neohrozeného hrdinu, ale nie tak jednoznačného ako v ostatných jeho predošlých filmoch. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama